Deskundigheid

Behulpzaam, vriendelijk

Hilversum

Zou het niet weten

JW

Gemotiveerde en servicegerichte medewerkers. Bij het openen van een safeloket geen losse eindjes door duidelijkheid en snelle reactie op vragen.

Arnhem

Bij mijn eerste bezoek stond ik voor de verkeerde deur bij de hoofdingang op nr.5. Misschien bij de 1e afspraak-bevestiging niet alleen even het adres maar ook even vermelden dat je iets verder moet... Bij mijn eerste bezoek stond ik voor de verkeerde deur bij de hoofdingang op nr.5. Misschien bij de 1e afspraak-bevestiging niet alleen even het adres maar ook even vermelden dat je iets verder moet lopen voor de aparte ingang van DNK.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geacht heer JW, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Wat fijn dat u tevreden bent over de wijze hoe u geholpen bent. Wij zijn u graag verder van dienst bij een volgend... Geacht heer JW, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Wat fijn dat u tevreden bent over de wijze hoe u geholpen bent. Wij zijn u graag verder van dienst bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Baumgarten Beheer BV

Prima!

Amsterdam

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw (anoniem), hartelijk dank voor uw mooie waardering. Wij helpen graag verder bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijk groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

sukru

Door medewerker netjes opgevangen bij het eerste bezoek voldoende institutie gekregen alle informatie en alle vragen beantwoord gekregen geen vraagtekens meer in Hooft bij vertrek

Nijmegen

Momenteel niets

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste heer Sukru, bedankt dat u de moeite genomen heeft voor een positieve review. Fijn dat al uw vragen naar tevredenheid beantwoord zijn. Wij zijn u graag verder van dienst bij een volgend... Beste heer Sukru, bedankt dat u de moeite genomen heeft voor een positieve review. Fijn dat al uw vragen naar tevredenheid beantwoord zijn. Wij zijn u graag verder van dienst bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Steph Ibink

Uitstekend

Alkmaar

Ikke

Zeer content en gezien de uitbreiding in Zaandam ben ik hierin niet de enige die er zo overdenkt. Ik ben dan ook van mening dat de medewerkers aldaar -de u wel bekende A. en R.- een dikke... Zeer content en gezien de uitbreiding in Zaandam ben ik hierin niet de enige die er zo overdenkt. Ik ben dan ook van mening dat de medewerkers aldaar -de u wel bekende A. en R.- een dikke kerstgratificatie hebben verdiend!

Zaandam

Kan er geen bedenken!

Jozef

Vriendelijke en betrouwbare ontvangst

Maastricht

heb ik niet

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste Jozef, wat fijn dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd genomen heeft voor uw review. Wij helpen graag verder bij u volgende bezoek. Met vriendelijke groet, Lisa| De Nederlandse Kluis

Ter Braak

Heel goed

Emmen

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste heer Ter Braak, wat fijn dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd genomen heeft voor uw review. Wij helpen graag verder bij uw volgende bezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De... Beste heer Ter Braak, wat fijn dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd genomen heeft voor uw review. Wij helpen graag verder bij uw volgende bezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis

Yildirim

Zeer goed