Deskundigheid
Veiligheid
Medewerkers

van herpen

Profecioneel en klantvriendelijk behandeld , heel goed

molen straat in oss

niet van toepassing

Hulzebos

Lijkt prima. Was eerste bezoek

Groningen Heresingel

De medewerkster droeg geen mondkapje bij het overhandigen van de eerste papieren en overhandigen van onze id en bankpas. Pas toen we naar beneden gingen werd een mondkapje opgedaan.( omdatwij er... De medewerkster droeg geen mondkapje bij het overhandigen van de eerste papieren en overhandigen van onze id en bankpas. Pas toen we naar beneden gingen werd een mondkapje opgedaan.( omdatwij er één droegen?

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer Hulzebos,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons van deze review te voorzien.
Op onze balies staan de genoemde "spatschermen", als onze medewerkers op hun...
Geachte heer Hulzebos,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons van deze review te voorzien.
Op onze balies staan de genoemde "spatschermen", als onze medewerkers op hun plaats zitten hoeven zij geen mondkapje op te zetten omdat dit scherm i.c.m. de anderhalve meter genoeg bescherming biedt.
Pas als onze medewerkers achter het spatscherm vandaan komen om met u mee te lopen naar de kluizen zullen zij een mondkapje opzetten.
Wij hopen dat we u na aanleiding van onze uitleg weer snel te mogen begroeten in onze vestiging in Groningen.
Charlotte

w v d cruijsen

Perfekt

oss

Wilhelmus, Antonius, Janssen

Snel en correct

Oss

Joop Penders

Altijd correcte en vriendelijke medewerkers !

Rotterdam

jgtaal

Uitstekend bedrijf

den haag

w van der kaaij

Snel, correct en vriendelijk geholpen om mijn dochter mede huurster te maken en evenals bij bezoeken kluis door de dames in de kluisruimte.

rotterdam

ingang ! door ingang in de molstraat, een zijstraat duidelijk voor buitenstaanders dat je een kuis bezoek gaat doen/hebt gedaan . beter zou zijn een in/uitgang via het oude bank nu kantoorgebouw er... ingang ! door ingang in de molstraat, een zijstraat duidelijk voor buitenstaanders dat je een kuis bezoek gaat doen/hebt gedaan . beter zou zijn een in/uitgang via het oude bank nu kantoorgebouw er boven zodat het kluisbezoek niet opvalt. die verbinding is er wel geweest maar nu waarschijnlijk afgesloten.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer van der Kaaij,
Geachte heer van der Kaaij,
Hartelijk dank voor uw review. Wij hebben zojuist naar aanleiding van uw review telefonisch contact gehad. Ik wil u nogmaals bedanken voor het fijne gesprek en dat u ons heeft voorzien van deze review.
We zien u graag terug op onze vestiging.
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Niresh

particulier

De medewerkers zijn vriendelijk en hulpvaardig waar nodig

Molstraat1 Rotterdam

nvt