Deskundigheid
Veiligheid
Medewerkers

K. de Groot

Ik moest 15 min wachten voordat iemand van DNK mij überhaupt aan kon melden, en op het moment dat er iets van zegt krijg je verontwaardigde non-verbale reacties zonder zich af te vragen wat de... Ik moest 15 min wachten voordat iemand van DNK mij überhaupt aan kon melden, en op het moment dat er iets van zegt krijg je verontwaardigde non-verbale reacties zonder zich af te vragen wat de beleving van de klant is.

Groningen

Klantgerichte benadering.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer de Groot, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Wat vervelend dat u deze indruk gekregen heeft, onze welgemeende excuses. Wij gebruiken uw feedback om intern te... Geachte heer de Groot, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Wat vervelend dat u deze indruk gekregen heeft, onze welgemeende excuses. Wij gebruiken uw feedback om intern te bespreken voor algemene verbetering. In sommige situaties kan het zijn dat u niet direct door kunt lopen naar de kluis omdat andere bezoekers geholpen worden. Wij vragen hier om uw begrip. Wij zijn u graag verder van dienst bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Mulder

Warm welkom als nieuwe klant

Breda bij Carien

J.Boef van Dijk

Vijzelstraat Amsterdam en Rustenburg Zaandam

N.v.t.

Jacob Jongebloed

Correcte, vriendelijke en professionele dienstverlening.

Heerenveen

Ons safeloketcontract staat op naam van mij en mijn echtgenote. Na een recent bezoek kregen wij keurig beide een bevestiging van mijn bezoek. Beide bevestigingen komen echter op 1 en in dit geval... Ons safeloketcontract staat op naam van mij en mijn echtgenote. Na een recent bezoek kregen wij keurig beide een bevestiging van mijn bezoek. Beide bevestigingen komen echter op 1 en in dit geval alleen op mijn emailadres. Zou het niet correct en helemaal optimaal zijn wanneer wij beide op ons eigen emailadres een bevestiging van ieder bezoek krijgen?

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste heer Jongebloed, hartelijk dank voor uw review. Wat fijn dat u tevreden bent! In antwoord op uw verbeterpunt: bij uw eerste afspraak is per persoon gevraagd om contactgegevens op te geven. Wij... Beste heer Jongebloed, hartelijk dank voor uw review. Wat fijn dat u tevreden bent! In antwoord op uw verbeterpunt: bij uw eerste afspraak is per persoon gevraagd om contactgegevens op te geven. Wij adviseren u beiden om bij een volgend kluisbezoek uw eigen e-mailadres te laten controleren (eventueel te laten aanpassen). Wij zijn u graag verder van dienst op de vestiging. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Prettig!

Apeldoorn

ad en corrie kemerink

Wij werden heel leuk en goed geholpen missen wel een raam om buiten te kijken voelt wel veilig

breda

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste heer en mevrouw Kemerink, Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u tevreden bent! Wij beoordelen op iedere vestiging wat de beste beveiligingsopties zijn. Hierbij wegen wij af of een raam wel... Beste heer en mevrouw Kemerink, Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u tevreden bent! Wij beoordelen op iedere vestiging wat de beste beveiligingsopties zijn. Hierbij wegen wij af of een raam wel of niet functioneel kan zijn. In een mogelijke noodsituatie is een vluchtroute aangegeven, hopelijk geeft dit u bij een volgend kluisbezoek een gerust gevoel. Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis

Warmerdam Lex

Prima uitleg over dienstverlening

Haarlem

Rumeysa Ipekci

Goed geholpen, heel vriendelijk

Zaandam

hannen

Vriendelijk ontvangsten goeie nacontrole bezoek door middel van email melding dat ik mijn kluis bezocht heb

nijmegen

Anita Evers