Deskundigheid
Veiligheid
Medewerkers

nvt

Correct, discreet, duidelijk protocol passend bij branche

Almere

P van Assen

Goede services

Middelburg

Nvt

I.Kharag

De medewerkers zij deskundig en hulpvaardig

Mol straat Rotterdam

nvt

Met een veilig gevoel binnen komen. Aardig en deskundig personeel! Heel erg tevreden!

Zaandam

Verbaas

Snel, vriendelijk en prettig geholpen

Nijmegen

Misschien bij schakelaar in hokje aangeven hoe je moet drukken: lang, kort of schakelaar in bepaalde stand zetten. Was me niet helemaal duidelijk. Daardoor moest ik 3 uur wachten voordat ik... Misschien bij schakelaar in hokje aangeven hoe je moet drukken: lang, kort of schakelaar in bepaalde stand zetten. Was me niet helemaal duidelijk. Daardoor moest ik 3 uur wachten voordat ik opgehaald werd (nee, flauw geintje)

Geachte heer Verbaas,
Hartelijk dank voor de mooie cijfers die u ons gegeven heeft in uw review.
Geachte heer Verbaas,
Hartelijk dank voor de mooie cijfers die u ons gegeven heeft in uw review.
De schakelaar moet 1 keer omgezet worden zodat het lampje aan de buitenkant gaat branden, onze medewerkers zien dan het licht branden en zullen u zo snel mogelijk uit de privéruimte halen.
Ik heb uw verbeterpunt ook doorgezet naar onze medewerkers in Nijmegen zodat zij bij onduidelijkheden toch alert zijn.
Het is natuurlijk nooit onze bedoeling om klanten langer dan nodig te laten zitten in de privéruimte.
Charlotte

van Wissen

Wassenaar

Contract aanbieden dan ook gelijk zeggen dat er btw en assurantie kosten bijkomen en niet alleen het kluisbedrag

Geachte mevrouw van Wissen,
Fijn dat u ons heeft voorzien van een mooie review.
Geachte mevrouw van Wissen,
Fijn dat u ons heeft voorzien van een mooie review.
Wij hebben uw verbeterpunt doorgespeeld naar de desbetreffende medewerkers zodat zij daar in de nabije toekomst rekening mee kunnen houden.
Fem

Philip Bal

Rotterdam

K Jafari

Zeer vriendelijk en professioneel

Nijmegen

G.M. van Arnhem

VRIENDELIJK ONTVANGST, DUIDELIJK EN ZAKELIJK.

Hilversum

NEEN

Nadia

Fijn en veilig binnen komen. Aardig en deskundig personeel. Leuk dat personeel ook humor heeft. Tevreden over de dienstverlening.

Amsterdam

Tip: Trappenhal kan wel een likje verf gebruiken. Notariskluis mag schoon gemaakt worden, zag een boel vieze vinger afdrukken aan de onderkant.

Geachte mevrouw Nadia,
Wij willen u hartelijk danken voor de mooie woorden die u hier heeft achtergelaten.
Fijn dat u vertrouwen heeft in ons bedrijf.
Wat betreft de tips die u ons...
Geachte mevrouw Nadia,
Fijn dat u vertrouwen heeft in ons bedrijf.
Wat betreft de tips die u ons gegeven heeft, deze hebben wij doorgezet naar onze medewerkers op de vestiging in Amsterdam.
Wij hopen u nog vele malen te mogen begroeten.
Fem