Deskundigheid
Veiligheid
Medewerkers

Snabel

Prima ervaring mee, netjes en zorgvuldig geholpen

Hilversum

?

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw Snabel, wat fijn dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd genomen heeft voor uw review. Wij helpen graag verder bij u volgende bezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De... Beste mevrouw Snabel, wat fijn dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd genomen heeft voor uw review. Wij helpen graag verder bij u volgende bezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Wim Gundlach

Louis

Zeer fijn geholpen

Wassenaar

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste Louis, wat fijn dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd genomen heeft voor uw review. Wij helpen graag verder bij u volgende bezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis

A agterberg

Goede ondvangst zakelijk endirect

Utrecht kanalen eiland

Geen idee

L. de Wit - Schonewille

Super handig en veilig

Gouda

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte mevrouw L. de Wit - Schonewille, bedankt voor de tijd die u genomen heeft om een review door te geven. Fijn dat u tevreden bent. Wij helpen u graag verder bij een volgend kluisbezoek. Met... Geachte mevrouw L. de Wit - Schonewille, bedankt voor de tijd die u genomen heeft om een review door te geven. Fijn dat u tevreden bent. Wij helpen u graag verder bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Gunes

Snel en vriendelijke handeling ben zeer tevreden

Churchilllaan , Utrecht

R. J. LAVEN

Vriendelijk gesprek, informatief en adequaat.

Enschede

K. de Groot

Ik moest 15 min wachten voordat iemand van DNK mij überhaupt aan kon melden, en op het moment dat er iets van zegt krijg je verontwaardigde non-verbale reacties zonder zich af te vragen wat de... Ik moest 15 min wachten voordat iemand van DNK mij überhaupt aan kon melden, en op het moment dat er iets van zegt krijg je verontwaardigde non-verbale reacties zonder zich af te vragen wat de beleving van de klant is.

Groningen

Klantgerichte benadering.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer de Groot, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Wat vervelend dat u deze indruk gekregen heeft, onze welgemeende excuses. Wij gebruiken uw feedback om intern te... Geachte heer de Groot, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Wat vervelend dat u deze indruk gekregen heeft, onze welgemeende excuses. Wij gebruiken uw feedback om intern te bespreken voor algemene verbetering. In sommige situaties kan het zijn dat u niet direct door kunt lopen naar de kluis omdat andere bezoekers geholpen worden. Wij vragen hier om uw begrip. Wij zijn u graag verder van dienst bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Mulder

Warm welkom als nieuwe klant

Breda bij Carien