Deskundigheid
Veiligheid
Medewerkers

Restaurant

Geweldig ervaring, medewerkster was zeer goed en legde alles perfect uit. Topper

Breda

Geen, gewoon goed begeleid en duidelijk.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer/mevrouw (anoniem), hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Wij helpen graag verder op de vestiging bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De... Geachte heer/mevrouw (anoniem), hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Wij helpen graag verder op de vestiging bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Henrik

Zeer goed

Bussum

Dinsdag en donderdag open, dat is ook waar ik voor betaald heb.

L.f. van Oudheusden

Geweldig, en zeer veilig, met super vriendelijk ontvangst.

Wassenaar

M.Ulusoy

Erg vakkundige en vriendelijke medewerkers die je goed te woord staan

Haarlem

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer Ulusoy, wat fijn dat u tevreden bent over onze medewerkers. Hartelijk dank voor uw mooie waardering. Graag tot ziens op uw vestiging. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Wisman

Heerenveen

Goed zo

Tevreden

Blaak Rotterdam

Nasib

Mijn ervaring is heel goed, er werkt een hele lieve vrouw aan de balie die altijd heel behulpzaam is.

Wassenaar

rampadarath

utrecht

DC Company

Super en zeker de baliemedewerkster

Tilburg

Geen ga zo door

Kroon

Netjes te woord gestaan, goede ontvangst, alleen kopje koffie te ontbreekt

Middelburg

Wij hadden een toegangssluis verwacht. Een ieder kan nu overdag het pand betreden.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer Kroon, hartelijk dank voor uw waardering in de review. Over uw verbeterpunt: voordat wij mensen binnenlaten voorbij onze beveiligde deuren zullen onze medewerkers altijd eerst kijken... Geachte heer Kroon, hartelijk dank voor uw waardering in de review. Over uw verbeterpunt: voordat wij mensen binnenlaten voorbij onze beveiligde deuren zullen onze medewerkers altijd eerst kijken via het camerasysteem wie er voor de deur staat. Hierbij hoort ook een controle door alert te zijn bij afwijkende situaties. Bij binnenkomst voeren wij bij iedere persoon aan de balie een verificatie uit. Hierop zien wij streng toe waarna pas verder toegang verleend wordt tot de overige ruimtes in het pand en uiteindelijk de kluis. Buiten tal van andere technische beveiliging maatregelen is iedere vestiging ook direct aangesloten bij de meldkamer. Hopelijk geeft dit u bij een volgend kluisbezoek een vertrouwd gevoel dat het goed geregeld is. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis