Deskundigheid

Ilja

Top!

Amsterdam

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste Ilja, hartelijk dank voor deze mooie waardering. Wij zijn graag verder van dienst op de vestiging bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis (EGT)

Haci

j van der wal

Positief

Heerenveen

Almere

Was allemaal heel correct en duidelijk. Werd ook heel vriendelijk geholpen

Almere

Nvt

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte mevrouw (anoniem), bedankt dat u de tijd genomen heeft voor een positieve review. Graag tot ziens op de vestiging bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse... Geachte mevrouw (anoniem), bedankt dat u de tijd genomen heeft voor een positieve review. Graag tot ziens op de vestiging bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

H.Versnel

Netjes te woord gestaan en vriendelijk behandeld

Bij de blaak

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte mevrouw Versnel, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Fijn dat u tevreden bent. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag verder van dienst. Met vriendelijke... Geachte mevrouw Versnel, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Fijn dat u tevreden bent. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag verder van dienst. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Margreet van Looy

Zeer positief

Enschede

Cherry

Professioneel en Gezellig

Apeldoorn

hein lommerse

Ik heb gisteren de kluis bezocht en heb nog nooit zo een onprettig bezoek sinds al die jaren dat ik klant ben.
ik geef legitimatie en daarna vroeg de dame die er werkte of ik nog in Hillegom woonde waarop ik zie dat ik bijna 2 jaar geleden ben geemigreerd naar Bonaire, ze vraagt mijn adres en postcode waarop ik zeg we hebben geen postcodes op Bonaire.
ze begint nieuwe adres in te vullen maar ze kon eerst 5 min niet vinden waar Bonaire onder valt maar goed dat is misschien lastig.
toen vroeg ze nog een paar keer naar mijn postcode waarop ik zei je kan het nog 10 keer vragen maar als ik zeg dat het er niet is moet denk ik dan voldoende zijn.
toen ze mijn adres had moest ik weer wachten in de wachtruimte want ze moest denk met hoofdkantoor bellen of zoiets.
uiteindelijk mocht ik de kluis in en ik zei ik ben binnen 1 minuut klaar dus wacht maar even, toen liet ze me denk 9 a 10 minuten in het hokje wachten en hoorde haar telefoneren met denk weer het hoofdkantoor of iets dergelijks, ze zegt meneer is lichtelijk geirriteerd en wil zijn postcode niet geven.Toen begon ik wel te koken van binnen, ik ben 3 maanden in Holland vanwege de drukte in de bloembollen waar ik werkzaam in ben en wordt als een of andere crimineel behandeld wat ik de dame ook duidelijk verteld heb,ik was werkelijk woest. ik zeg nog als ik gewoon had gezegd dat ik nog in Hillegom woonde was ik met 5 min buiten geweest en nu ruim een half uur denk terwijl er mensen thuis op me zaten te wachten.
vorig jaar had ik ook al mijn nieuwe gegevens doorgegeven aan de balie dus ik kan er niks aan doen als het er niet goed in staat maar goed dan kan allemaal gebeuren maar wat ik dus woensdag meemaakte was te gek voor woorden want zo gaat je niet met je klanten om!!

haarlem

fatsoenlijk zijn naar je klanten en luisteren!

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer Lommerse, hartelijk dank dat u de tijd genomen heeft voor een review. Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring opgedaan heeft, onze oprechte excuses voor het ongemak. Wij hebben... Geachte heer Lommerse, hartelijk dank dat u de tijd genomen heeft voor een review. Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring opgedaan heeft, onze oprechte excuses voor het ongemak. Wij hebben inmiddels telefonisch contact met u gehad om het voorval ook technisch toe te kunnen lichten. Ter toekomstige verbetering is uw situatie ook intern besproken. Wij zijn u graag verder van dienst bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Spaarne weg

Ik ben erg boos en teleurgesteld . Omdat ik een kleine kluis heb gekregen bij verhuizing aar de Spaarne weg. . Dit kan. Iet heb een klacht ingediend en heb fam leden aanbevolen , hun kluisjes... Ik ben erg boos en teleurgesteld . Omdat ik een kleine kluis heb gekregen bij verhuizing aar de Spaarne weg. . Dit kan. Iet heb een klacht ingediend en heb fam leden aanbevolen , hun kluisjes blijken ook kleiner gezien . Wij zijn erg teleurgesteld dit kan echt niet .

Op welke vestiging bent u geweest?

Eerst waren wij bij de bezuidenhoutse. Weg. Toen hebben we een C kluisje gehuurd nu naar de Spaarne weg daar werd er een kleinere kluis gegeven en werd verteld dat het dezelfde is . Ik zei nee dat... Eerst waren wij bij de bezuidenhoutse. Weg. Toen hebben we een C kluisje gehuurd nu naar de Spaarne weg daar werd er een kleinere kluis gegeven en werd verteld dat het dezelfde is . Ik zei nee dat is niet zo . Later gaf ze aan dat dit de enige is . Maar ik wil De zelfde namelijk kluisje C . Ik betaal nu. Voor een kluisje C terwijl ik een kleinere heb ik kan mijn spullen wat ik eerst aan de bezuidenhoutse weg in kluisje C deed niet eens de helft kan er in. We dan bedoel ik dat ik met nog een fam lid samen 1 kluisje huren en konden de spullen in C zetten nu niet meer ik wil het zelfde kluisje hebben als voorheen . Mdv groeten mevr A.I Antoe

Eerlijk zijn ben erg teleurgesteld en boos

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte mevrouw (anoniem), hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Wij hebben inmiddels persoonlijk contact met u gehad voor een passende oplossing op de vestiging. Wij zijn u... Geachte mevrouw (anoniem), hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Wij hebben inmiddels persoonlijk contact met u gehad voor een passende oplossing op de vestiging. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek weer graag verder van dienst. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis