Deskundigheid
Medewerkers

Wachtmeester

Onveilig

Rotterdam, Blaak 34

Zorg dat de kamers gesloten kunnen worden, nu is het zeer onveilig om met je kluis in een kamer te zitten. Daarnaast is het ook niet duidelijk voor de werknemers wanneer je klaar bent.

Geachte heer/mevrouw Wachtmeester,
Dank u wel voor uw review en dat u uw zorgen uitspreekt.
Geachte heer/mevrouw Wachtmeester,
Dank u wel voor uw review en dat u uw zorgen uitspreekt.
De vestiging aan de Blaak 34 in Rotterdam is een rijksmonument. Hierdoor is het voor ons helaas niet toegestaan om wijziging in het pand aan te brengen.
Het is dan ook niet mogelijk om (zoals op al onze andere vestigingen) lichtschakelaren en sloten te monteren bij de privékamers.
We zouden heel graag samen met u kijken naar een oplossing.
Indien u wenst kunt u kosteloos overstappen naar de vestiging aan de Blaak 28 maar helaas zijn daar niet alle type kluizen meer beschikbaar.
De Nederlandse Kluis

Vina

Eerste keer maar goed geholpen.

Almere

J.E. Jacobs

Prima, geholpen door attente en zeer vriendelijke medewerkster

Hilversum

Cornelie

Keurig geregeld, niets op aan te merken

Bussum

Siham el Hannoufi

Over het algemeen goed maar donderdag 6 juli ging ik voor een bezoek. Ik keek op de website en dacht dat blaak dus open was van 13.00 tot 17.00. Ik had gehoopt in de ochtend al te kunnen gaan maar... Over het algemeen goed maar donderdag 6 juli ging ik voor een bezoek. Ik keek op de website en dacht dat blaak dus open was van 13.00 tot 17.00. Ik had gehoopt in de ochtend al te kunnen gaan maar uitiendelijk mijn planning aangepast. Ik ging de volgende dag op vakantie en moest dus echt donderdag alles regelen.
De medewerker die vervolgens aan de deur kwam, vertelde mij dat jullie gesloten waren en alleen open waren voor afspraak. Ik vertelde dat de website juist zei dat ze nu pas open gingen en ik vroeg of ik een afspraak kon maken ter plekke want ik had echt mn kluis nodig. Uw medewerker vertelde me vervolgens dat dat niet kon en dat ik verkeerd had gekeken. Ik vertelde duidelijk blaak te hebben zien staan in Rotterdam. Hij certelde dat er 2 locatiea zijn en dat ik naar de huisnummer moest kijken. Ik vond dat totaal niet duidelijk waarna hij vervolgens letterlijk zei: dan kan jij je telefoon niet goed gebruiken. Met andere woorden, het ligt aan jou, mij boeit dat niet. Geen enkel begrip, medeleven, excuses dat het totaal niet duidelijk vermeld staat of wat dan ook. Ik vond het een erg onvriendelijke houding jegens een klant die al jaren daar komt.

Blaak (oudste vestiging)

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte mevrouw el Hannoufi, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Wat vervelend dat u dit zo ervaren heeft. Naar aanleiding hiervan hebben wij uw situatie intern besproken.... Geachte mevrouw el Hannoufi, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Wat vervelend dat u dit zo ervaren heeft. Naar aanleiding hiervan hebben wij uw situatie intern besproken. Onze oprechte excuses.
In Rotterdam hebben wij twee vestigingen aan Blaak 28 en Blaak 34, met verschillende openingstijden. Deze worden beide op onze website naast elkaar aangegeven. Om verdere misverstanden te voorkomen hebben wij ook onze openingstijden in Google duidelijker weergegeven. Bedankt voor uw verdere begrip. Wij hopen u bij een volgend kluisbezoek weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Bianca

Zeer goed

Rijnsburg

jaap

Zeer goed

Rijnsburg

F.M.L. Claessens

Het kwam bij ons zeer professioneel over. In het bijzonder de medewerkster, die ons werkelijk bijzonder goed te woord stond en alle vragen, zonder haperingen, wist te beantwoorden.

Venlo.

Medewerkster attent gemaakt op leegstaande bankgebouwen in Roermond. (ING en ABNAMRO)

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer Claessens, hartelijk dank dat u de tijd genomen heeft voor een review. Uw opmerkingen worden ter algemene informatie in de toekomst gebruikt. Wij zijn u graag weer van dienst bij een... Geachte heer Claessens, hartelijk dank dat u de tijd genomen heeft voor een review. Uw opmerkingen worden ter algemene informatie in de toekomst gebruikt. Wij zijn u graag weer van dienst bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

De Nederlandse Kluis

Fantastisch bedrijf

Eindhoven

Verbeterpunten zijn aangepast. Prachtige wachtruimte zodat je niet meer buiten hoeft te wachten. TOP

Beerepoot

Uitermate service- gericht en vriendelijk ontvangen,

Arnhem