Deskundigheid

Ging heel goed

Zaandam

Niet van toepassing

Cornelis

Ik ben vrijblijvend naar binnen gelopen en sprak daar een uiterst vriendelijke mevr van der List. De informatie die ik wilde hebben kon ze mij duidelijk en punctueel uitleggen. Ik voelde mij erg... Ik ben vrijblijvend naar binnen gelopen en sprak daar een uiterst vriendelijke mevr van der List. De informatie die ik wilde hebben kon ze mij duidelijk en punctueel uitleggen. Ik voelde mij erg welkom. Fantastisch gewoon lang geleden dat ik zo te woord werd gestaan . Iets wat je tegenwoordig niet veel meer tegenkomt. Vandaar deze mail.

Breda

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer Cornelis, hartelijk dank voor uw mooie waardering. Wat fijn dat u tevreden bent! Wij zijn u bij een volgende kluisbezoek weer graag van dienst. Met vriendelijke groet, Rutger | De... Geachte heer Cornelis, hartelijk dank voor uw mooie waardering. Wat fijn dat u tevreden bent! Wij zijn u bij een volgende kluisbezoek weer graag van dienst. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Mevr. L. I. Walpita Seneviratna

Dear Sir, Madam,
Thank you for your inquiry about my “Kluisbezoek” on 30 June 2023. I am glad to inform you that I was satisfied with the service I received on 30 June 2023.

Best...
Dear Sir, Madam,

Best regards,
Mevr. Lakshmie Walpita Seneviratna

DNK
Spaarneplein 2, Den Haag

Reactie De Nederlandse Kluis:

Dear Mrs. Walpita Seneviratna, thank you very much for your nice appreciation. Glad you are satisfied! We will be happy to assist you again on your next visit to the vault. Sincerely, Rutger | De... Dear Mrs. Walpita Seneviratna, thank you very much for your nice appreciation. Glad you are satisfied! We will be happy to assist you again on your next visit to the vault. Sincerely, Rutger | De Nederlandse Kluis

Joemratie

N.Kara

Veilige bedrijf

Blaak

C. J vd Kraats & A. H. vd Helm

Prettige ontvangst, duidelijke uitleg, vriendelijke dame

Ede

De toegang was nog niet schoongemaakt, trappen ed. Waarschijnlijk omdat ze er nog niet zolang zitten. Het gedeelte vd waar de ned. kluis zit, zag er keurig netjes uit.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte dames van de Kraats en van de Helm, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Fijn dat u tevreden bent. Onze vestiging in Ede bevindt zich in een gezamenlijk pand met een... Geachte dames van de Kraats en van de Helm, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Fijn dat u tevreden bent. Onze vestiging in Ede bevindt zich in een gezamenlijk pand met een ander bedrijf. Uw feedback gebruiken wij voor algemene verbetering in de toekomst. Wij zijn u graag van dienst bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

G boevee

Rijnsburg

Ayse Arman

Medewerkers waren zeer vriendelijk en deskundig

VIJZELGRACHT

Niets