Deskundigheid

Bollema Montage

Toppie

Enschede

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste Bollema Montage, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend... Beste Bollema Montage, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Keijzer

Je wordt ontzettend goed geholpen

Purmerend

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste meneer Keijzer, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad op onze vestiging in Purmerend. Wij helpen u graag verder bij uw... Beste meneer Keijzer, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad op onze vestiging in Purmerend. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluis bezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis

H

Vriendelijk en hulpzaam

Breda

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste meneer H. (anoniem), Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad op onze vestiging in Breda. Wij helpen u graag verder bij uw... Beste meneer H. (anoniem), Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad op onze vestiging in Breda. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluis bezoek. Met vriendelijke groet, Lisa | De Nederlandse Kluis

Almere

Zeer beperkt open.
Is niet meer van deze tijd.
Graag ook openstelling in de avonduren, al is het maar eens per maand.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw (anoniem), hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Fijn dat u tevreden bent. In Almere kunt u ons als bestaande klant 5 dagen per week zonder afspraak bezoeken;... Beste mevrouw (anoniem), hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Fijn dat u tevreden bent. In Almere kunt u ons als bestaande klant 5 dagen per week zonder afspraak bezoeken; van maandag t/m vrijdag. De openingstijden van de vestiging worden mede op basis van de huidige bezoekersaantallen bepaald. Mochten deze in de toekomst toenemen dan overwegen wij deze wellicht nog aan te passen. Wij zijn u een volgende keer graag verder van dienst bij een kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Heel fijn

Zoetermeer

NVT

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw (anoniem), hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u ons zo goed beoordeeld. Wij helpen u graag verder op de vestiging bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De... Beste mevrouw (anoniem), hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u ons zo goed beoordeeld. Wij helpen u graag verder op de vestiging bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Aart Seele

Top

Maasdijk

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste heer Seele, hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u ons zo goed beoordeeld. Wij helpen u graag verder op de vestiging bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De... Beste heer Seele, hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u ons zo goed beoordeeld. Wij helpen u graag verder op de vestiging bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Sami

(Bewerkt)

Vriendelijke dame die je goed helpt. slechts 1 medewerker beschikbaar die alles doet. Hierdoor is de werkdruk hoog en kan de bewerker minder scherp zijn. Een grote sleutelbos met het alarmknop erop,... Vriendelijke dame die je goed helpt. slechts 1 medewerker beschikbaar die alles doet. Hierdoor is de werkdruk hoog en kan de bewerker minder scherp zijn. Een grote sleutelbos met het alarmknop erop, voordat ze de knop in die bos vindt kan het al te laat zijn. Tips: alarmknop op heupboogte vestigen en 2 medewerkers laten werken! Ook de naam vragen als iemand een afspraak heeft. Nu wordt iedereen binnengelaten die aangeeft een afspraak te hebben. Dat lijkt me niet veilig. De naam wordt wel gevraagd, zodra de klant bij de balie staat.

Zoetermeer

Tips: alarmknop op heupboogte vestigen en 2 medewerkers laten werken! Ook de naam vragen als iemand een afspraak heeft. Nu wordt iedereen binnengelaten die aangeeft een afspraak te hebben. Dat lijkt... Tips: alarmknop op heupboogte vestigen en 2 medewerkers laten werken! Ook de naam vragen als iemand een afspraak heeft. Nu wordt iedereen binnengelaten die aangeeft een afspraak te hebben. Dat lijkt me niet veilig. Er moet m.i. nog het een en ander gebeuren om dit veilig te maken. Het voelt nog niet goed genoeg.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste Sami, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Voordat wij bezoekers binnenlaten voorbij onze beveiligde deuren zullen onze medewerkers altijd eerst kijken via het... Beste Sami, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Voordat wij bezoekers binnenlaten voorbij onze beveiligde deuren zullen onze medewerkers altijd eerst kijken via het camerasysteem wie er voor de deur staat. Bij binnenkomst voeren wij bij iedere persoon aan de balie een verificatie uit. Enkel personen die op het kluiscontract vermeld staan hebben toegang. Hierop zien wij streng toe waarna pas verder toegang verleend wordt tot de overige ruimtes in het pand en uiteindelijk de kluis. Buiten tal van andere technische beveiliging maatregelen is iedere vestiging ook direct aangesloten bij de meldkamer. Hopelijk geeft dit u bij een volgend kluisbezoek een vertrouwd gevoel dat het goed geregeld is. Wij gebruiken uw feedback ter algemene verbetering. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Merve

Erg prettig. Goede uitleg met veel opties. Personeel is vriendelijk!

Apeldoorn

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw Merve, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend... Beste mevrouw Merve, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Noordermeer

Engelengeduld

Haarlem

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw Noordermeer, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend... Beste mevrouw Noordermeer, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Tuan Kiet loempia's

Altijd goed geholpen

Utrecht

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste heer Kiet, hartelijk dank voor uw mooie waardering in de review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag verder van dienst. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis