Deskundigheid
Veiligheid
Medewerkers

R. Unal

De medewerker die mij heeft geholpen is professioneel, zeer klantvriendelijk, denkt mee. Ik ben goed geholpen en zeer tevreden.

Tilburg

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte mevrouw Unal, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Wij zijn u graag verder van dienst op uw vestiging bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger |... Geachte mevrouw Unal, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Wij zijn u graag verder van dienst op uw vestiging bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

HP

Zoals altijd zeer vriendelijk en professioneel geholpen, bedankt.

Bussum

Dinsdag en donderdag open

Jannie Hesse -Smit

Uitstekend

Hroningen

Ton

Erg vriendelijk personeel, nemen de tijd om je te helpen.

Utrecht

AFM de Swart

Alles werkt perfect

Tilburg

S Gangadin

Ede

A. Doeswijk, L. Doeswijk-Voogd

Goede service. We zijn zeer tevreden.

Hilversum

Niets

Kmjl Karsmakers- Baijens

Zeer goede service en vriendelijk.
Behulpzaam,bij mijn handicap .

Eindhoven

X

De Kok

Ede

D. Dumfries

Ik kon mijn kluis niet in. Volgens mij was de verkeerde moedersleutel niet beschikbaar op de vestiging.

Rotterdam

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer Dumfries, Excuses voor het misverstand wat tijdens uw vorige kluisbezoek is ontstaan. De situatie is intern besproken en verholpen. Wij zijn u een volgende keer weer graag van dienst... Geachte heer Dumfries, Excuses voor het misverstand wat tijdens uw vorige kluisbezoek is ontstaan. De situatie is intern besproken en verholpen. Wij zijn u een volgende keer weer graag van dienst bij een kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis