Deskundigheid
Veiligheid
Medewerkers

J bakker

Prettige ontvangst en dito dienstverlening gehad.

Tilburg

Noordzij en Van Rekum

Wat mij stoorde was het gebrek aan privacy. Wij waren in gesprek met de dame aan de receptie toen er een klant werd binnengelaten. Deze klant bleef staan (achter ons) ondanks verzoek om elders... Wat mij stoorde was het gebrek aan privacy. Wij waren in gesprek met de dame aan de receptie toen er een klant werd binnengelaten. Deze klant bleef staan (achter ons) ondanks verzoek om elders plaats te nemen. Ik heb mij hier gruwelijk aan geërgerd! Niemand gaat wat aan wat klanten bespreken.

Arnhem

Geen andere klanten in dezelfde ruimte laten. De man achter ons kon onze naam en vragen horen.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer van Rekum / mevrouw Noordzij, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Wat vervelend om te moeten lezen dat u dit zo ervaren heeft. Het kan gebeuren dat meerdere... Geachte heer van Rekum / mevrouw Noordzij, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Wat vervelend om te moeten lezen dat u dit zo ervaren heeft. Het kan gebeuren dat meerdere klanten op een zelfde moment de kluis willen bezoeken. Als dit gebeurt dan houden onze medewerkers om privacy redenen altijd rekening met welke informatie wel of juist niet hardop benoemd wordt. Uw situatie is besproken met de medewerker en wordt voor toekomstige verbeteringen op de vestiging meegenomen. Wij zijn u graag verder van dienst bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis.

Y.w.n.m.i kieft

Prettige ontvangst

Rijnsburg

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte mevrouw Kieft, hartelijk dank voor uw waardering in de review. Wij zijn u graag verder van dienst op de vestiging bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet,
Rutger | De...
Rutger | De Nederlandse Kluis

Prive

Amsterdam

Jack

Uiterst vriendelijk en professioneel bediend!

Heerenveen

van de Haar

Prima ontvangst en een duidelijke informatie

Oss

Benjaminsen

Kluishuur opgezegd en leeggehaald

Utrecht

Huur van de kluis is te duur !

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer Benjaminsen, Hartelijk dank voor uw review en de periode dat u klant was. Als de kluishuur te duur voor u geworden is? Of de inhoud en behoefte is naar verloop van tijd gewijzigd? Dan... Geachte heer Benjaminsen, Hartelijk dank voor uw review en de periode dat u klant was. Als de kluishuur te duur voor u geworden is? Of de inhoud en behoefte is naar verloop van tijd gewijzigd? Dan denken wij graag met onze klanten mee voor een passende oplossing. Wij bieden verschillende type kluizen en verzekerde waardes. Een aanpassing naar een kleinere kluis kan kosten besparen en biedt nog wel de mogelijkheid om uw meest waardevolle spullen op te kunnen bergen. Beschikbare type kluizen en tarieven zijn ook telefonisch op te vragen via 088-7445555 en helpen graag op de vestiging verder. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Teun van Veen

Uitstekend ervaring

Churchillaan Utrecht

Aanraad

Heel netjes en vriendelij geholpen

Vestiging in Breda

Ga zo door prima in orde

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer Aanraad, hartelijk dank voor uw waardering in de review. Wij zijn u graag verder van dienst op de vestiging bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet,
Rutger | De...
Rutger | De Nederlandse Kluis