Deskundigheid

Verwoerdt

Goede en vriendelijke service

Bergen op zoom

Johan Vonck

Dit bedrijf heeft klantonvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Duur, beperkte openingstijden, onvriendelijk personeel.

Bussum

Zie boven

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer Vonck, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw bezoek niet is verlopen zoals u van ons gewend bent. U heeft reeds contact gehad met mijn collega over uw ervaring... Geachte heer Vonck, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw bezoek niet is verlopen zoals u van ons gewend bent. U heeft reeds contact gehad met mijn collega over uw ervaring waarin is gewezen op onze hoge beveiligingseisen. Naar aanleiding van dit contact zij uw ervaringen intern besproken.
Onze vestiging in Bussum is op dit moment 3 dagen in de week geopend. Dit is gebaseerd op de huidige bezoekersaantallen van de vestiging. Mochten deze aantallen in de toekomst wijzigen zullen wij overwegen onze openingstijden te herzien.
De huurprijs is afhankelijk van het formaat kluis en de verzekerde waarde, indien gewenst adviseren wij ook graag telefonisch verder via 088-7445555 om te kijken wat de mogelijkheden zijn die passen bij uw huidige situatie.
Wij zijn u graag verder van dienst bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Kazanci

Wij zijn heel vriendelijk ontvangen. Duidelijke uitleg. Geeft een zeer betrouwbaar indruk.

Zaandam

Enschede

Bektes

Zeer goed

Zaandam

Was effe druk tijden ons afgesproken tijd maar toch binnen 10 binnen en ons geholpen

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte mevrouw Bektes, hartelijk dank voor uw mooie waardering en dat u de moeite genomen heeft voor een review. Wij zijn u graag verder van dienst bij een volgend kluisbezoek op uw vestiging. Met... Geachte mevrouw Bektes, hartelijk dank voor uw mooie waardering en dat u de moeite genomen heeft voor een review. Wij zijn u graag verder van dienst bij een volgend kluisbezoek op uw vestiging. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Rustig en vertraunlijk

Rijsburg