Deskundigheid
Medewerkers

H.S.S. Buisman

Correct en vriendelijk.

Bergen op Zoom

Bij navraag wanneer open op 088 nummer verkeerd geïnformeerd. Men zei half 2 moet 2 uur zijn.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte mevrouw Buisman, hartelijk dank voor de moeite die u genomen heeft om een review door te geven. Excuses indien er telefonisch sprake geweest is van een misverstand. Onze vestiging in Bergen... Geachte mevrouw Buisman, hartelijk dank voor de moeite die u genomen heeft om een review door te geven. Excuses indien er telefonisch sprake geweest is van een misverstand. Onze vestiging in Bergen op Zoom kunt u bezoeken op maandag, woensdag en vrijdag: 10:00-13:30 & 14:00-18:00. Deze en overige vestiging informatie vindt u ook terug op onze website via https://www.denederlandsekluis.nl/vestiging/bergen-op-zoom/ Wij zijn u graag bij een volgend kluisbezoek weer van dienst.
Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

M.L.H. van Vliet

Goed m.u.v. deze vele trappen.

Amsterdam

lift zou voor ouderen prettig zijn

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer/mevrouw van Vliet, hartelijk dank voor de mooie waardering die u gegeven heeft. Wat betreft de afwezigheid van een lift: helaas is het niet in alle panden mogelijk om een lift te... Geachte heer/mevrouw van Vliet, hartelijk dank voor de mooie waardering die u gegeven heeft. Wat betreft de afwezigheid van een lift: helaas is het niet in alle panden mogelijk om een lift te realiseren. Bij de keuze voor een locatie is het belangrijk dat het pand geschikt is voor onze beveiligingsmaatregelen. Het kan dan zijn dat we hierdoor een concessie moeten doen en dat dit ten koste gaat van de toegankelijkheid. Zo ook het filiaal waar u klant bent, Wel is er de mogelijkheid om kosteloos over te stappen naar een van onze locaties waar wel een lift is of de locatie gelijkvloers is. Mocht u hier gebruik van willen maken, dan kunt u contact met ons opnemen via info@denederlandsekluis.nl of 088-7445555. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

M.Rasmussens

Wijffels

Ijzendijke

Alles top

Emre

Goed bedrijf met vriendelijke medewerkers

Arnhem

Ga zo door