Deskundigheid
Medewerkers

N.V.T.

Heel goed

Arnhem

Correcte behandeling op alle vragen een goede antwoorden

Brunssum

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer (anoniem), hartelijk dank dat u de tijd genomen heeft voor uw waardering. Wij zijn u graag bij volgend kluisbezoek verder van dienst.
Met vriendelijke groet, Rutger | De...
Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Guc

Goed geholpen. Vriendelijke personeel!

Apeldoorn

Van der Kly

Perfect

Breda

van de Pol

Correct en vriendelijk

s-Hertogenbosch

Prinselaar

Prettige ontvangst en snelle service door vriendelijk personeel.

Delft

Vahit

Vriendelijk en betrouwbaar

Zaandam

X

Reactie De Nederlandse Kluis:

Geachte heer Vahit, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Wij zijn u graag verder van dienst op onze vestiging bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger |... Geachte heer Vahit, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Wij zijn u graag verder van dienst op onze vestiging bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

N.V.T

Breda

Volharden

M. Van Reenen

Zeer vriendelijke medewerkster !!!!

Bussum

Ron

Alles wordt serieus benaderd en komt degelijk op mij over.

Zaandam

Toilet

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste Ron, hartelijk dank voor de mooie waardering die u geeft. Wat betreft uw verbeterpunt. Om beveiliging redenen kunnen wij helaas geen toegang bieden tot dit gedeelte van ons gebouw.... Beste Ron, hartelijk dank voor de mooie waardering die u geeft. Wat betreft uw verbeterpunt. Om beveiliging redenen kunnen wij helaas geen toegang bieden tot dit gedeelte van ons gebouw. Vanzelfsprekend is camera toezicht in de toilet ruimte geen optie. Natuurlijk begrijpen we dat dit in praktijk lastig kan zijn. Onze medewerkers verwijzen daarom graag door naar de dichtstbijzijnde toiletten nabij de vestiging. Wij hopen ondanks deze situatie u weer snel te mogen ontvangen in onze vestiging voor een kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis