Verse en van goede kwaliteit en snelle levering
Producten
prima en goed verpakt
prima en goed verpakt
prima
Ik had donderdagochtend besteld en betaald en het werd dinsdag geleverd. Dat vind ik te lang duren.
U hebt uw bestelling betaald via bankoverschrijving. Daardoor duurt het langer voordat uw bestelling verzonden wordt, aangezien de bestelling pas verzonden wordt als de betaling binnen is. Indien u...
Geen opmerkingen.
De kwaliteit ziet er vooralsnog heel goed uit. De levering was absoluut heel zorgvuldig. Netjes ingepakt en goed beschermd.
de bezorgingskosten mogen wat eerder vermeld worden want dit zie je pas helemaal op het einde.
Op de home pagina van onze site staan precies de bezorgkosten vermeld.
uitgebreid assortiment
Zag er allemaal prima uit, en van erg goeie kwaliteit. Misschien nog meer superfoods toevoegen als Tarwegras en Maca poeder e.d.?
Nadeel vindt ik de verzendkosten die vrij hoog zijn onder de € 50,00. Omdat ik voor de eerste x bestelde kon ik nog niet weten of ik tevreden zou zijn. Wel voor meer dan € 50,00 besteld en nu ik het...
Wij zouden ook graag de bezorgkosten verlagen. Maar gezien de prijzen die wij hanteren en de kosten die verzending met zich meebrengen is dit helaas niet haalbaar.
kwaliteit is heel goed
Er mag wel wat meer info over waarvoor een product gebruikt kan worden
Goed verpakt, kon meteen zien of alles er in zat. Stevige doos waarin het geleverd werd.
Producten zijn van goede kwaliteit.
Geen op- of aanmerkingen.