Rob Hartogs

Erg goed

Service en snelle levering

M. van Dun

Ging vlot en snel

artikel klopt me de beschrijving

Bas

Bestelling volgens afspraak geleverd binnen de vooraf aangegeven levertijd, dik in orde

duidelijke site, tijdig geleverd

M. van de Velde

Prima, afspraak voor levering werd goed nagekomen, producten zijn vn goede kwaliteit

Stipte opvolging levering, goede beschrijving van de producten op de website

Albert Stoffer

De Olijfgaard reageert snel op vragen via de e-mail. Producten worden geleverd door een ander bedrijf. Levering op tijd en goed verzorgd.

Er was niet gemeld dat de bestelde producten in twee verschillende leveringen zouden worden bezorgd. Bij deerste levering zat al wel een pakbon voor het tweede product. Dat zou niet moeten.

Vandersteen gerda

Het was de eerste keer dat wij bij jullie iets bestelden en het was dik in orde. Vlugge levering en veilig verpakt.

Ziet hierboven

Els Hoevenaars

Bestelling was vertraagd en ik werd daarover netjes op de hoogte gehouden

Goede website

Eric Niemegeerts

Ik was op zoek naar een degelijke hoes om mijn olijfboom in de winter te beschermen.
Na enkele websites van tuincenters te hebben bezocht, die mij nu kunnen overtuigen, zag ik de site van "De Olijfgaardshop".
Ik vond er direct wat ik zocht en in de gepaste maten voor mijn planten, tegen een zeer aanvaardbare prijs.
Bestellen ging zeer vlot en de levering verliep even vlot.

Duidelijke omschrijving van de producten.
Gemakkelijk om te bestellen en te betalen.
Zeer snel geleverd.

Colyn

Zeer correct

Mooi op tijd geleverd

JEANINE JORIS

(Bewerkt)

Iets is zo sterk als zijn zwakste schakel. De distributieschakel van dit bedrijf is helaas erg zwak. Het artikel, grote plantenbak, bevalt wel.

Mooie site. Goede producten. Goede communicatie door het bedrijf. Als ze hun transportprobleem oplossen dan beveel ik dit bedrijf zeer zeker aan. Nu nog niet.
Misschien na een volgende...
Misschien na een volgende bestelling.

Reactie De Olijfgaard Shop:

De chauffeur heeft bij de 1e afleverpoging pech onderweg gekregen, waardoor het helaas onmogelijk was om de bestelling af te leveren. Deze levering is dezelfde dag nog heringepland en 2 werkdagen... De chauffeur heeft bij de 1e afleverpoging pech onderweg gekregen, waardoor het helaas onmogelijk was om de bestelling af te leveren. Deze levering is dezelfde dag nog heringepland en 2 werkdagen later alsnog afgeleverd. Klant is hierbij continue op de hoogte gehouden.