pk

Prettige overzichtelijke site met uitgebreide productinfo.

Meteen gevonden wat ik zocht.

Eric Cornelis

Levert kwaliteitsproducten

doet wat het belooft

Ellen Meulpolder

Mooi verzorgd bedrijf , ruime keuze Olijfbomen in verschillende maten en prijzen . Palmbomen, Citroenbomen, enz ... benodigdheden zoals potgrond voeding en potten zijn te verkrijgen . Wij zijn... Mooi verzorgd bedrijf , ruime keuze Olijfbomen in verschillende maten en prijzen . Palmbomen, Citroenbomen, enz ... benodigdheden zoals potgrond voeding en potten zijn te verkrijgen . Wij zijn geholpen door behulpzame vriendelijke mensen.

Goed opgezet bedrijf , geen massa ! kwaliteit staat hoog in het vaandel.

claudiastraatsma@gmail.com

Goede voorlichting over de producten en prima service!

Veel keus op locatie.

Jos

Zeer prettig!
Bedrijf maakt, waar het gaat om levering, waar wat verwacht mag worden.
Als de meeststoffen werken zoals het bedrijf deze levertkan het niet mis gaan.

Een zeer prettige en overzichtelijke internetset met duidelijke informatie.
Vlotte levering.
Zeer prettige en vriendelijke communicatie

Brand

Grote vierkante pot voor olijfboom gekocht

Prima advies en levering volgens opgave

J. Bennen

Op de website goede en uitvoerige informatie over de producten . Duidelijke instructie en wijze van toepassen. Het duurde na verhouding wel relatief lang alvorens producten geleverd werden. ( ruim... Op de website goede en uitvoerige informatie over de producten . Duidelijke instructie en wijze van toepassen. Het duurde na verhouding wel relatief lang alvorens producten geleverd werden. ( ruim een week)

Goede en duidelijke informatie

Ruud van Engelen

Al meerdere malen artikelen besteld bij De Olijfgaard. Steeds perfecte verlopen. Goede producten voor betaalbare prijzen, snel geleverd en uitstekende communicatie.

Goede prijs / kwaliteit verhouding, snelle en correcte levering en vlotte communicatie.

Ellen Meulpolder

Voor een cadeau opzoek naar een olijfboom ! kom ik uit bij de Olijfgaard in Heerde.
Een prachtige website , Potten , Cadeaubonnen, Bomen in diversen kleuren, maten en prijzen kunt bezichtigen.
Bestelling [cadeubonnen] geplaatst, keurig verpakt en op tijd gleverd.
Afspraak voor advies is met de kweker is gemaakt.

Bereikbaarheid , Vriendelijk, Behulpzaam,

M Pasman

(Bewerkt)

Goede kwaliteit producten en binnen een paar dagen geleverd.

Olijfgaardshop heeft kwaliteitsproducten.