quix gcv

Positief over de hele lijn.
Bestellingen worden correct genoteerd en geleverd volgens de afspraken.

Duidelijk, stipt, correct

Sylvia EN Evert Otten

De besteeling is snel geleverd. De website is goed overzichtelijk

Judith

Goede service, top producten. We hebben 4 behoorlijke olijfbomen die na hun eerste winter in onze tuin ondanks bescherming tegen de vorst een behoorlijke knauw hebben opgelopen. Nu na 2 weken... Goede service, top producten. We hebben 4 behoorlijke olijfbomen die na hun eerste winter in onze tuin ondanks bescherming tegen de vorst een behoorlijke knauw hebben opgelopen. Nu na 2 weken tabletten in de grond komen er honderden nieuwe blaadjes aan. Super spul!

sanne hoddenbagh

Troep die ze leveren een planten trolly gekocht. Het lijkt wel waaibomen hout, de wielen hebben niet de draagkracht die ze beschrijven. Mijn plant stond schreef raar op zijn wielen. Bleek later... Troep die ze leveren een planten trolly gekocht. Het lijkt wel waaibomen hout, de wielen hebben niet de draagkracht die ze beschrijven. Mijn plant stond schreef raar op zijn wielen. Bleek later dat het wieltje nu al ontwricht, was. Rotzooi hebben ze gestuurd. En dat voor die prijs.

Reactie De Olijfgaard Shop:

Wij betreuren het ten zeerste als een klant niet tevreden is en werken graag mee aan een oplossing, maar kunnen ons niet vinden in deze kritiek. Wij bieden uitsluitend kwaliteitsproducten van... Wij betreuren het ten zeerste als een klant niet tevreden is en werken graag mee aan een oplossing, maar kunnen ons niet vinden in deze kritiek. Wij bieden uitsluitend kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken. De aangekochte plantentrolley is vervaardigd uit hardhout en heeft een maximale draagkracht van 100 kilo. Elke bestelling wordt vooraf verzending gecontroleerd op beschadigingen/gebreken. Indien de plantentrolley overbeladen wordt en/of over een oneven ondergrond wordt verplaatst bestaat er kans op een defect.

I. van der Poel

Een prettige website, heldere productomschrijving.

De bestelling verliep vlot, het product werd snel verzonden en tussentijds werd ik op de hoogte gehouden van waar het produc pot zich bevond in het bezorgtraject.

Fred Smit

Levering conform afspraak

GG K-E

Mooie webshop

Snel, accuraat

D.M.J. Keijzer

Prima. Snelle service

L. Stegenga

We hebben een donkergroene parasolhoes besteld, zo staat het ook op de orderbevestiging.
We krijgen echter een donkergrijze ! Hebben we zoveel moeite gedaan om juist een donkergroene op internet te vinden,
jammer !

nee

Reactie De Olijfgaard Shop:

De fabrikant heeft in dit geval zonder overleg de kleur en het materiaal aangepast (betere coatinglaag) zonder het artikelnummer aan te veranderen. Dit is inmiddels aangepast. De klant heeft de... De fabrikant heeft in dit geval zonder overleg de kleur en het materiaal aangepast (betere coatinglaag) zonder het artikelnummer aan te veranderen. Dit is inmiddels aangepast. De klant heeft de groene parasolhoes terug mogen sturen .

Lammert, bassist bij Collective uit Hoek van Holland

Prima voorlichting en duidelijke website

Professionele benadering