Jan Vandermeeren / Kristien Henderickx

Vuurschaal

we bestelden een vuurschaal bij De Olijfgaard Shop en 4 dagen later,weekend inbegrepen,werd die reeds geleverd. Super. Bovendien antwoordde De Olijfgaard ook onmiddellijk op een e-mail van mij. Wij... we bestelden een vuurschaal bij De Olijfgaard Shop en 4 dagen later,weekend inbegrepen,werd die reeds geleverd. Super. Bovendien antwoordde De Olijfgaard ook onmiddellijk op een e-mail van mij. Wij zijn zeer tevreden

Collin

Cipressen

De geleverde bomen zijn uitstekend. Alleen is de levering niet volgens afspraak verlopen, de bomen zijn zonder vooraankondiging geleverd en bij de voordeur neergezet

Redelijk tot goed

Goede website, makkelijk door te lopen Makkelijk te bestellen. Afleveren duurt alleen wel erg lang. Meer dan een week moeten wachten. Bestelling is ook niet te tracken. Jammer

Eric Koekkoek

De eerste aankoop maar zeker nier de laatste!

Eindelijk hoeven wij onze zware palm niet meer over de houten vloer te schuiven dankzij de instelbare plantentrolley (max. draaggewicht 100 kg). Kwaliteit, prijs en levering: Top!

E.F. van der Meer

Voorjaarspakket

Goede telefonische bereikbaarheid en uitleg. Pakket netjes bezorgd.

W. Heemskerk

Opberghoes voor kussens

het is mijn eerste ervaring. Site was mooi en duidelijk . Levertijd heel vlot, binnen twee dagen was het binnen. Prijzen ook mooi

G.van der Schoor

Snelle levering van het kwalitatief en goed omschreven artikel

vlotte verwerking van de bestelling,snelle levering en een juiste kwaliteit/prijs verhouding

monique heinink

Uitstekend

zet snelle levering

Korsten borduurstudio valentijn

Prima bedrijf

niets mis mee vandaag bestellen morgen in huis

Peter van laerhoven

Voeding olijf

We hebben alle ingredienten voor de olijfboom gekocht.
Gisteren pot ververst met meditanen grond
Nu een paar dagen laten rusten alvorens met de voedingstabletten te beginnen