Van den Dries Ronny

Niet zo professioneel

Bestelling geplaatst. Betaling uitgevoerd. Email ontvangen met verzendings bevestiging. Dag nadien werd bestelling geannuleerd wegens niet meer voorradig besteld product. Enig lichtpuntje mijn... Bestelling geplaatst. Betaling uitgevoerd. Email ontvangen met verzendings bevestiging. Dag nadien werd bestelling geannuleerd wegens niet meer voorradig besteld product. Enig lichtpuntje mijn aankoop bedrag werd snel teruggestort op mijn rekening.

leo paalvast

Goed beschreven produkt snelle levering

Zeer goed

Jan van der Linden

Levering van 2 olijfboompjes

Het tijdsbestek tussen het ophalen bij U van de vervoerder,waarvan een ontvangen mededeling van U, en het bezorgen bij de klant duurt te lang. De klant zwemt een aantal dagen zonder dat hij kontakt... Het tijdsbestek tussen het ophalen bij U van de vervoerder,waarvan een ontvangen mededeling van U, en het bezorgen bij de klant duurt te lang. De klant zwemt een aantal dagen zonder dat hij kontakt krijgt met de vervoerder over het tijdstip van levering.

r.m veringa

Uitstekende en snelle levering cypresses

snelle en uitstekende levering van mooie cypresses zagen er goed verzorgt uit

Anita Enschede

Bestelling mest

De bestelling is snel afgeleverd. Wat ik miste was de gebruiksaanwijzing . Uiteindelijk heb ik die wel op de website gevonden ,maar was lastig uit te zoeken,welk zakje waarbij hoort( de olijfboom of... De bestelling is snel afgeleverd. Wat ik miste was de gebruiksaanwijzing . Uiteindelijk heb ik die wel op de website gevonden ,maar was lastig uit te zoeken,welk zakje waarbij hoort( de olijfboom of de citroen).

S. Euson

Goede service/mooi product.

Zeer tevreden over de service, vlotte en goede levering en aankoop: een aanrader, uitstekend!
Kom zeker nog eens terug.

Franz Sauer

Zeer vlugge levering

De bestelling werd vlugger geleverd dan voorzien! Het artikel voldoet volledig aan mijn verwachtingen!

Johan

Prima ervaring opgedaan. Snelle levering en prima kwaliteit.

Travers Koen

Prijs kwaliteit!

Gevonden wat we nodig hadden via internet en de prijs viel mee. Ook een vlotte levering.