geelen jos

Prachtige olijfboom!

zeer mooie olijfboom, uitstekende service, ook na levering uitgebreide uitleg na gestelde vragen per mail.
aanrader!

y. schrofer

Gewoon prima!

goede communicatie, alles klopt, komt vriendelijk over!

JG Hohne

Keurig verzorgde aflevering

De aflevering was op de afgesproken tijd en goed verpakt.

E. van der Heijden

In eerste instantie verwarring, maar zeer goed opgelost.

Een hoes besteld voor de kussens van mijn lounche bank. In eerste instantie voorradig daarna niet maar met goed alternatief gekomen en alles zeer snel terugbetaald en opnieuw verzonden. Zeer correct... Een hoes besteld voor de kussens van mijn lounche bank. In eerste instantie voorradig daarna niet maar met goed alternatief gekomen en alles zeer snel terugbetaald en opnieuw verzonden. Zeer correct te woord gestaan aan de telefoon en ook heel klant vriendelijk.

laus zuijdwijk

Servicegericht

Dit was mijn eerste contact met De Olijfgaard. De ervaring was zeer positief; snelle en adequate reacties op mijn bestelling. De mail waarmee wordt medegedeeld dat de bestelling was verzonden is... Dit was mijn eerste contact met De Olijfgaard. De ervaring was zeer positief; snelle en adequate reacties op mijn bestelling. De mail waarmee wordt medegedeeld dat de bestelling was verzonden is ook een prettige ervaring, omdat je dan rekening kunt houden met de dag van ontvangst, dus je planning er op kunt afstemmen.

m.jamar

heel snel geleverd, maar niet thuis, en pakje gewoon voor de deur op galerij geplaatst

C.A.E. de Jong-van Rijswijk

Draagtassen kussens

In eerste instantie waren wij van mening dat wij de verkeerde tas hadden echter er zat alleen een verkeerde sticker op.
Gemaild en snel antwoord terug gehad zodat we de draagtassen nog niet...
Gemaild en snel antwoord terug gehad zodat we de draagtassen nog niet hadden teruggestuurd.

Vrolijk

Uitstekende service!

Bij bestelling van twee verschillende hoezen voor loungesetkussens bleek er slechts een op voorraad. Er werd ons aangeboden om een luxere versie te leveren en De Olijfgaard Shop nam het verschil in... Bij bestelling van twee verschillende hoezen voor loungesetkussens bleek er slechts een op voorraad. Er werd ons aangeboden om een luxere versie te leveren en De Olijfgaard Shop nam het verschil in prijs voor de rekening. Beide hoezen werden snel geleverd. Uitstekende service!

Myriam Bostyn

Zak om loungekussens in op te bergen.

Héél vlotte correcte levering, zak wel wat groot uitgevallen, wij hebben de afmetingen wat verkeerd ingeschat.
Is wel nuttig en komt goed van pas, hopelijk voldoende waterdicht, gaan dit maar weten na het seizoen.
Met vriendelijke groeten.
Myriam Bostyn

Rik van Coolwijk

Voeding voor mijn verwaarloosde citroenboom

De producten werden snel geleverd en alles was netjes verpakt met voldoende aanwijzingen op de verpakking.
Goed product! mijn boompje staat er na een paar dagen alweer een stuk mooier bij!