Super fijn!
Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Zeer goed communicatie, erg vriendelijke, goed meedenkend en ondersteunend, vertrouwelijk
Hr Kranendonk heeft mij prima geholpen, Top
Een erg fijne warme betrokken jurist . Hij werkt nog eens door buiten kantoor uren en is een vriendelijke , geduldige man en ik zal dan ook mr Kranendonk iedereen aanraden.
De heer Kranendonk is een betrouwbare ervaren en zeer vriendelijke jurist! Zonder hem had ik geen goede regeling bereikt. Ook heb ik op een veilige manier aanspraak gemaakt op een WW-uitkering bij...
Goede, vriendelijke en professionele ondersteuning gekregen van Mr.Kranendonk. In mijn zaak was er waarschijnlijk nog meer te verkrijgen qua transitievergoeding maar heb ik uiteindelijk zelf de...
Very professional with deep expertise. Quick to reply
Dhr. Kranendonk is een betrouwbare en eerlijke jurist. Het contact heb ik als zeer prettig ervaren en ben dankbaar dat hij de tijd neemt om zaken goed uit te leggen.
Mw dr J.C. Ndoye-Boeddhoe was heel meedenkend vriendelijk en accuraat en door haar hulp en vertrouwen in een goede afloop heeft ze ook een groot deel van de stres weg genomen
Dhr kranendonk is voor mijn tot het uiterste gegaan en heeft voor mij een goed resultaat gebracht!
Erg goed meedenkend, beter resultaat behaald dan ik in gedachten had.