A kuiper

Geweldig! Je voelt je gehoord en ondersteund en krijgt goede handvaten aangereikt

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?

Dhr Kranendonk, een fijne en betrokken jurist, geeft goede handvaten

Super!

Duidelijk, vriendelijk, professioneel.

Raymonde

Hele goede ervaring. Werd goed op de hoogte gehouden en kon altijd bellen of mailen voor vragen. Werd ook snel geholpen

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?

Deze was super. Heel goed en duidelijk geholpen en op de hoogte gehouden
Geholpen door dhr Kranendonk

Van der leest

Soraja M.

Vlot en snel geholpen.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?

De heer Kranendonk heeft mij stap voor stap met het hele proces geholpen. Dat was super fijn. Ook de communicatie was zeer prettig. Snel en vriendelijk geholpen. Voelde mij ook echt gehoord.

Anoniem D.

Snel teruggebeld, staan klaar voor de werknemer, begeleiding tijdens hele proces. Proffesioneel en snel gehandeld. Persoonlijke benadering en samenvattend. Alles was heel duidelijk uitgelegd.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?

De heer Kranendonk heeft mij ontzettend geholpen bij de VSO terwijl ik in de ZW zat. Hij heeft mijn verhaal serieus genomen en nooit in twijfel getrokken. Dat voelt heel fijn. Zonder de hulp van de... De heer Kranendonk heeft mij ontzettend geholpen bij de VSO terwijl ik in de ZW zat. Hij heeft mijn verhaal serieus genomen en nooit in twijfel getrokken. Dat voelt heel fijn. Zonder de hulp van de heer Kranendonk had ik dit alleen nooit kunnen doen en bedenken. Daar ben ik hem dankbaar voor.

Van der Weide

Ik kreeg geheel onverwachts mijn ontslag te horen. Nadat vrienden mij erop attendeerden dat dit niet de juiste gang van zaken is, heb ik contact opgezocht met de ontslagjuristen. Meneer Kranenborg... Ik kreeg geheel onverwachts mijn ontslag te horen. Nadat vrienden mij erop attendeerden dat dit niet de juiste gang van zaken is, heb ik contact opgezocht met de ontslagjuristen. Meneer Kranenborg heeft mij netjes en vakkundig uitgelegd wat ik kon doen en hoe. Ik heb mijn wensen uitgesproken. Op deze manier ben ik tot een VSO overeengekomen met mijn werkgever.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?

Meneer Kranenborg is heel netjes, is goed bereikbaar en neemt je mee in de mogelijkheden en het proces. Erg fijn en betrouwbaar. En heeft voor elkaar gekregen wat mijn wens was.

Floris

Ik ben extreem goed geholpen door de heer Kranendonk

Ik ben extreem goed geholpen door de heer Kranendonk

H.Hadders

Zeer tevreden

J. Avenari

Ik werd snel geholpen, ontving passend advies en ben zeer tevreden met het resultaat.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?

Ik ben zeer tevreden over de toegankelijkheid, doortastendheid en uitleg van dhr. Kranendonk.