Tom S

Goed(, de website kan eventueel iets meer overzichtelijk gemaakt worden)

E. Di marzio

Ik had een scharniertje gekocht voor een nintendo ds lite + een display maar , ze zaten gezamelijk in een klein doosje waardoor de display is gebroken. Het scharniertje en de display horen apart... Ik had een scharniertje gekocht voor een nintendo ds lite + een display maar , ze zaten gezamelijk in een klein doosje waardoor de display is gebroken. Het scharniertje en de display horen apart verpakt te worden voor verzending. Mvgr., c. e. Di marzio

j.t.marten

Zo ver ik weet was alles volgens afspraak gegaan

Beschrijf hier uw ervaring:

ervaring die ik op deed was goed

R.A. Kaersenhout

Levering was niet op uiterlijk zaterdag. Donderdag avond daarvoor bestelling geplaatst. (Ik begrijp dat dit alles te maken kan hebben met bestel-drukte vanwege de aangekondigde herfstvakantie; Levering was niet op uiterlijk zaterdag. Donderdag avond daarvoor bestelling geplaatst. (Ik begrijp dat dit alles te maken kan hebben met bestel-drukte vanwege de aangekondigde herfstvakantie;
1 van de 2 bestelde ps-vita adapters/opladers, geeft geen power (zal contact opnemen over omruil);
Verder zijn in plaats van de de 2 ps-vita oplaadkabels, kabels met een telefoonstekker geleverd (de verkeerde dus). Ik zal contact opnemen over inruil).
Ik was genoodzaakt 2 ps-vita oplaadkabels te bestellen via uw concurrent.

Beschrijf hier uw ervaring:

Over het algemeen positief. Tevreden over de bestelling hiervoor.

Melanie

Levertijd is top en evenals de beschikbaarheid van het product. Heb het product snel mogen ontvangen en kunnen gebruiken!

Beschrijf hier uw ervaring:

Via marktplaats hierop gekomen. Weinig sites die mijn product aanboden, maar deze site was verre weg het goedkoopst en had de beste beschrijving voor wat ik zocht, dus ik ben erg tevreden.

Roukema

Beschrijf hier uw ervaring:

Op tijd en juist geleverd

Yan

Alles is perfect verlopen, niks op aan te merken

Beschrijf hier uw ervaring:

De aankoop verliep snel alleen kon ik niet zien waneer mijn pakket aankwam, het pakket kwam daarentegen wel snel aan.

jeffrey

Top

goed

M heiden

Bereikbaarheid is prima. is voor mijn op de fiets goed te doen.

Beschrijf hier uw ervaring:

was een aardige kerel die ik daar zag, en ik ben goed geholpen.

goed en snel geleverd