Freek

Tevreden

Beschrijf hier uw ervaring:

Erg tevreden, levering was snel binnen. Verzendkosten voor normale post wel aan de hoge kant.

Jordy

Nieuwe harde schijf voor mijn ps4 gekocht. netjes bezorgd en goed verpakt. Uitleg op de site van grote meerwaarde om het werkend te krijgen.

Oostlander

Heel goed

Beschrijf hier uw ervaring:

Hulpvaardig, kennis van zaken, snel.

Febe Steehouder

Duidelijke uitleg, snelle levering!
Alles loopt als een trein!

Beschrijf hier uw ervaring:

Altijd de producten snel in huis, goede uitleg over reparaties die je best zelf kunt doen.

Gommaar Goossens

Geslaagd

Beschrijf hier uw ervaring:

precies wat ik nodig had, kon het nergens anders vinden

theo de ruiter

Goede aankoop en goede service

Beschrijf hier uw ervaring:

hele goede service, hele goed produkten.

'm Stanneveld

Top

Beschrijf hier uw ervaring:

Besteld en 3 dagen later in huis.

michel malin

(Bewerkt)

Bestelling beschadigd door postbedrijf

Beschrijf hier uw ervaring:

Een lichtmetalen slede om een harde schijf in te bouwen voor ps3 besteld. Vrij vlug ontvangen maar bij openen van het briefpakje constateerde ik dat het helemaal was beschadigd, alsof er een... Een lichtmetalen slede om een harde schijf in te bouwen voor ps3 besteld. Vrij vlug ontvangen maar bij openen van het briefpakje constateerde ik dat het helemaal was beschadigd, alsof er een vrachtwagen was over gereden. Gelukkig ben ik nogal handig en na veel moeite heb ik deze met behulp van een tang en mijn vingers enigszins terug in vorm gekregen.
Mijn verwijt gaat niet naar PSPdokter en dus wel de post!

Reactie De pspdokter:

Beste Michel,
Heel erg bedankt bedank voor uw begrip, indien wij u in de toekomst nog ergens mee van dienst kunnen zijn horen wij dit graag.
De pspdokter...
Beste Michel,
De pspdokter klantenservice

Barry Rutgers

Makkelijk.en snel en met code te volgen bij bezorgdienst

Goed ging makkelijk.en snel

lmmers