Matthias

Slecht want het onderdeel dat ik heb besteld was niet zoals het originele. Waardoor het niet paste.

Beschrijf hier uw ervaring:

Liever in een echte winkel dan bij jullie. Geld in het water.

Reactie De pspdokter:

Retourneren is geen probleem en kan binnen 14 dagen na het ontvangst zonder opgaaf van reden.
Als u hier geen gebruik van maakt en ook niet eerst even contact opneemt maar wel de moeite neemt om een negatieve review te plaatsen is het inderdaad zonde van het geld.
Dit is dan echter wel een beslissing die u zelf heeft genomen.

Van der wal

Snelle levering , goeie Service, gewoon goed als je wat nodig bent.

Beschrijf hier uw ervaring:

Gemakkelijk te bestellen en betalen en het product wordt snel geleverd

A. Karsens

Snelle reactie en verzending.

Beschrijf hier uw ervaring:

Zeer duidelijke website en snelle afhandeling van de bestelling.
Product voldeed en was goed verpakt.

Maarten Schipper

Snel persoonlijk advies, denken mee, top service.

Beschrijf hier uw ervaring:

Wat een toppers. Ik had heatsinkclamps voor mijn ps3 nodig maar wist niet welke. Wat mailcontact gehad met de pspdokter maar we kwamen er samen niet uit welke ik nodig waren. Ik heb toen beide... Wat een toppers. Ik had heatsinkclamps voor mijn ps3 nodig maar wist niet welke. Wat mailcontact gehad met de pspdokter maar we kwamen er samen niet uit welke ik nodig waren. Ik heb toen beide varianten voor de prijs van 1 gekregen.
Top service, zelfs wanneer het om zo'n kleine aankoop gaat.

Martijn Punt

Makkelijk bestellen, goed op de hoogte gehouden. Snelle service.

Beschrijf hier uw ervaring:

Betrouwbaar, snel en prima. Als ik volgende keer weer spullen nodig heb check ik eerst even de psp dokter

Nathalie

Snelle levering.

Beschrijf hier uw ervaring:

Kabel besteld voor Wii u game pad.

Dorien Op de Beeck

Goed, zeer snel geleverd en goede kwaliteit!

Lennaert Broers

Erg goed. Ben zeer tevreden met de aankoop.

Beschrijf hier uw ervaring:

Snelle levering van het product dat ik besteld had, dus ik ben erg tevreden. Het product werd ook netjes en veilig afgeleverd. Er wordt op hun site goed uitgelegd hoe je het product dat ik besteld... Snelle levering van het product dat ik besteld had, dus ik ben erg tevreden. Het product werd ook netjes en veilig afgeleverd. Er wordt op hun site goed uitgelegd hoe je het product dat ik besteld had moet installeren en wat ik er voor nodig heb.