Calvin Wit

Goed!

Beschrijf hier uw ervaring:

Ik heb heel snel mijn product ontvangen voor een mooie prijs.

richard belder

(Bewerkt)

Ben blij met me aankoop en de snelle levering en ik had problemen met de update te installeren pspdokter heeft me zo goed mogelijk geholpen en me vragen goed beantwoord en nu doet mijn ps4 weer

Beschrijf hier uw ervaring:

psp dokter is goed aan te raden mischien dat ze ook uitbreiden qua winkel richting den haag wat makkelijker is al er weer problemen zouden zijn

delhez

Snelle levering zoals aangegeven op de site,
lader die we besteld hadden ging 1 dag later stuk na melding hiervan is er meteen een nieuwe opgestuurd.

Beschrijf hier uw ervaring:

super,snelle levering,vriendelijk en zeer klantvriendelijk

framk van kemenade

Duidelijke site

snelle en goede levering

Johan

Bestelling is netjes afgehandeld en op tijd geleverd. product was iets minder goed verpakt zodat er een klein deukje in was gekomen door bezorger

Jörgen Renaert

Ben tevreden over de service, snelle levering en alles volgens afspraak.

Beschrijf hier uw ervaring:

Geen op of aanmerkingen, vlotte afhandeling van de bestelling.

Sander Dassen

Netjes status updates, vanaf bestelling tot bezorging. Mijn bestelling was netjes en goed verpakt. Het waren een paar kleine onderdelen en konden dus door de brievenbus.
Jammer van de extra...
Jammer van de extra bezorgkosten voor brievenbus post. Van daar geen uitstekend maar góed.

Beschrijf hier uw ervaring:

Ruim aanbod in onderdelen, voor iedereen die zelf hun spelconsole repareren. Ik heb meerdere sites bezocht en ben terug gekomen naar hier. De prijzen zijn goed, afhandeling simpel, geen verplichting... Ruim aanbod in onderdelen, voor iedereen die zelf hun spelconsole repareren. Ik heb meerdere sites bezocht en ben terug gekomen naar hier. De prijzen zijn goed, afhandeling simpel, geen verplichting om eerst een account te maken en bezorging binnen 24u.

Oliveira

Eenvoudig te bestellen. Goed site. Binnen een dag had ik mijn bestelling al binnen. Prima

Beschrijf hier uw ervaring:

Ik heb een 2 TB HD voor mijn Playstation 4 gekocht.
Op de site, heb ik nog wat filmpjes gevonden die mij hebben geholpen om de HD te installeren..

Jelle Heikamp

Ik ben zeer tevreden snelle levering en goede service

Ik ben zeer tevreden snelle levering en goede service

Wendy Maes

Beschrijf hier uw ervaring:

Alles is vlot verlopen en hebben niet lang moeten wachten