Sander Dassen

Netjes status updates, vanaf bestelling tot bezorging. Mijn bestelling was netjes en goed verpakt. Het waren een paar kleine onderdelen en konden dus door de brievenbus.
Jammer van de extra...
Jammer van de extra bezorgkosten voor brievenbus post. Van daar geen uitstekend maar góed.

Beschrijf hier uw ervaring:

Ruim aanbod in onderdelen, voor iedereen die zelf hun spelconsole repareren. Ik heb meerdere sites bezocht en ben terug gekomen naar hier. De prijzen zijn goed, afhandeling simpel, geen verplichting... Ruim aanbod in onderdelen, voor iedereen die zelf hun spelconsole repareren. Ik heb meerdere sites bezocht en ben terug gekomen naar hier. De prijzen zijn goed, afhandeling simpel, geen verplichting om eerst een account te maken en bezorging binnen 24u.

Oliveira

Eenvoudig te bestellen. Goed site. Binnen een dag had ik mijn bestelling al binnen. Prima

Beschrijf hier uw ervaring:

Ik heb een 2 TB HD voor mijn Playstation 4 gekocht.
Op de site, heb ik nog wat filmpjes gevonden die mij hebben geholpen om de HD te installeren..

Jelle Heikamp

Ik ben zeer tevreden snelle levering en goede service

Ik ben zeer tevreden snelle levering en goede service

Wendy Maes

Beschrijf hier uw ervaring:

Alles is vlot verlopen en hebben niet lang moeten wachten

Rafal

Everythink OK. Fast transport and very good quality of material.

J. Jochems

Duidelijke productomschrijving en correcte levertijden

Uitgebreide assortiment

Doralien

Prima geregeld

Beschrijf hier uw ervaring:

vriendelijke bediening, uitstekende service, goede kwaliteit prijsverhouding
een aanrader!

Dalmulder

Super, ik had alles binnen een dag binnen

Beschrijf hier uw ervaring:

Ik had een Ac adapter besteld voor de PlayStation vita maar had de kleine lettertjes niet gelezen. Ik belde dus in eerste instantie op met de vraag: waar is de kabel naar de vita (1000 versie).... Ik had een Ac adapter besteld voor de PlayStation vita maar had de kleine lettertjes niet gelezen. Ik belde dus in eerste instantie op met de vraag: waar is de kabel naar de vita (1000 versie). Ondanks dat het mijn fout was wou de Psp dokter het gratis opsturen. Ik heb geweigerd, maar het zegt wat over de bereidheid hoever zij willen gaan voor een tevreden klant.

H.Koningstein

Super tevreden, perfecte service, direct nieuwe gezonden nadat eerste product niet werkte

Beschrijf hier uw ervaring:

super tevreden na perfecte behandeling nadat eerste product kapot was direct nieuwe verzonden en ontvangen

Pieter

Snel geleverd!Bereikbaarheid geen ervaring!

Beschrijf hier uw ervaring:

Gewoon zo als het hoort.Makkelijke site etc.