Michel

Goed.

Snelle service

Pietje van den Toren

(Bewerkt)

Zeer vlotte levering, verzendkosten wel nogal aan de hoge kant.

Beschrijf hier uw ervaring:

"1" maal gebruikt en ging al niet meer!!! open gevezen, en duidelijke sporen van verbranding te zien :(
Kabeltje er uit geknipt en in de originele voeding gesoldeerd en nu kan hij deze weer gebruiken.

Na mijn eerste reactie hierboven (misschien een beetje hevig) kreeg ik dadelijk een mailtje om verdere uitleg van De pspdokter.
Zij toonden zeer veel begrip en stuurden ook prompt een nieuwe oplader. Deze doet wat hij moet doen. Dus eind goed al goed.
Zeer correcte service! (Werk zelf in service, dus weet wat het is)

Reactie De pspdokter:

Beste Pietje,
Fijn om te horen dat ondanks de tegenslag alles naar wens is.
Hartelijk dank voor uw review en graag weer tot ziens.
De pspdokter klantenservice

Harin

De aankoop loste mijn probleem helemaal op. De service was goed

Beschrijf hier uw ervaring:

Een goede ervaring, zal zeker terugkomen

Kees van der Munnik

Zeer goed

erg snelle levering en zeer goede service gekregen van de psn dokter
ik had problemen met een schroefje die ik teveel had doorgedraaid op mijn dualshock 4
psn dokter kosteloos voor me...
erg snelle levering en zeer goede service gekregen van de psn dokter
psn dokter kosteloos voor me opgelost !!!super service!!!

Marijke

Uitstekend product (harde schijf Playstation 3),snel en op afgesproken tijd bezorgd.

Beschrijf hier uw ervaring:

Monteren harde schijf Playstation 3 in 2 minuten gelukt, software handelt het verder zelf af (alleen twee keer op ja drukken volgens de aanwijzingen). Werkt uitstekend.

Felix Cardon

(Bewerkt)

Ok

Beschrijf hier uw ervaring:

De service en aflevering OK, alleen... De blu ray laser werkt niet. Nochtans de juiste besteld.

Blu Ray laser teruggestuurd en binnen de week een nieuwe gekregen die wel werkt. Bedankt voor de goede service.
Mijn kleinzoon van 8 kan zijn geliefde spelletjes terug spelen. Kleinzoon gelukkig en opa nog meer :-) .

Reactie De pspdokter:

Beste Felix,
Fijn om te horen dat ondanks de tegenslag alles naar wens is.
Hartelijk dank voor uw review en graag weer tot ziens.
De pspdokter klantenservice

Sascha

Meer dan prima service. Bestelling online binnen 24 uur in huis. Reparatie apparaat ter plekke, zonder afspraak.

Beschrijf hier uw ervaring:

Nadat batterij niet de oorzaak van het probleem bleek te zijn meteen langsgereden om te kijken wat het probleem dan wel was. Prima communicatie, goede en realistische uitleg over reparatie.... Nadat batterij niet de oorzaak van het probleem bleek te zijn meteen langsgereden om te kijken wat het probleem dan wel was. Prima communicatie, goede en realistische uitleg over reparatie. Uiteindelijk werkte het apparaat gelukkig weer. Dank voor de top service en ...voor de gratis reparatie!!

Jim Fredrix

Goed perfect

Goed en snel contact

GeenBedrijf EnCo

Beschrijf hier uw ervaring:

Goed, Had om 17:00 uur bestelt en was alsnog de volgende dag in huis.

rick vogt

Snel