Sascha

Meer dan prima service. Bestelling online binnen 24 uur in huis. Reparatie apparaat ter plekke, zonder afspraak.

Beschrijf hier uw ervaring:

Nadat batterij niet de oorzaak van het probleem bleek te zijn meteen langsgereden om te kijken wat het probleem dan wel was. Prima communicatie, goede en realistische uitleg over reparatie.... Nadat batterij niet de oorzaak van het probleem bleek te zijn meteen langsgereden om te kijken wat het probleem dan wel was. Prima communicatie, goede en realistische uitleg over reparatie. Uiteindelijk werkte het apparaat gelukkig weer. Dank voor de top service en ...voor de gratis reparatie!!

Jim Fredrix

Goed perfect

Goed en snel contact

GeenBedrijf EnCo

Beschrijf hier uw ervaring:

Goed, Had om 17:00 uur bestelt en was alsnog de volgende dag in huis.

rick vogt

Snel

A.weidema

De juiste onderdelen snel en goed ontvangen. Niet duur en een goede uitleg via de site (o.a. middels filmpje) over de installatie er van.

Beschrijf hier uw ervaring:

Eenvoudigweg prima! Goed product, niet duur, snelle leven en goede uitleg over installatie!

Peter J.

Uitstekende en snelle service!!!

Beschrijf hier uw ervaring:

Voor de 2de maal bij pspdokter triggers voor ps4 controller besteld, en de 3de dag al reeds geleverd in Belgie.
Deze keer had ik 3 setjes besteld, en kreeg ik een 4de setje extra erbij....
Deze keer had ik 3 setjes besteld, en kreeg ik een 4de setje extra erbij. Super!!!

Ruud de Vreede

Beschrijf hier uw ervaring:

Handig in te bouwen, inderdaad wel wat probleempjes met installeren PS firmware

Nicky

Goede en duidelijke informatie over het product

Gvdh

Perfecte afhandeling van de bestelling, hoe klein die ook was

Beschrijf hier uw ervaring:

Snel geleverd. Een aanrader !

Sven Billens

Niets op aan te merken