Nick Dekker

Ik heb precies gekregen wat ik wilde hebben maar vind de site niet heel makkelijk werken

Reactie De pspdokter:

De mobiele weergave van onze website op een iPhone kan inderdaad een stuk beter.
We gaan hiermee aan de slag.
Hartelijk dank voor uw input en graag weer tot ziens.

Blom

Prima service!

Hoekstra

Super snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring:

Goed bedrijf snelle afhandeling .
En goede producten

Raymond

Wat zochten vervangende knoppen voor op de game controller van de PS4. We kwamen hier uit, omdat het op voorraad was en we het aansluitend konden ophalen op de vestiging.

Beschrijf hier uw ervaring:

Goede, snelle en vriendelijke service. Als we iets nodig hebben voor de PS4 of PSP, weten we nu een goed adres.

mark

Goede uitleg service en bereikbaar..

Beschrijf hier uw ervaring:

aankomend bij het bedrijf kreeg ik goede uitleg en hulp, als ik er niet uit zou komen kon ik zo terug en wordt het geregeld

Wilco

Online besteld kon ik zelfde dag nog ophalen

Beschrijf hier uw ervaring:

Eenvoudig ps4 sshd 1 tb en een controller besteld welke ik direct op kon komen halen. Vriendelijk ontvangst op een gemakkelijk te vinden locatie. Zelfs een gezellig maar ook een informaties gesprek... Eenvoudig ps4 sshd 1 tb en een controller besteld welke ik direct op kon komen halen. Vriendelijk ontvangst op een gemakkelijk te vinden locatie. Zelfs een gezellig maar ook een informaties gesprek kon allemaal. Ik als electra leek moest natuurlijk nog wat informatie hebben. Uitleg over het vervangen van de ps4 hd staat makkelijk in stappen beschreven. super afhandeling??

S. Louwers

Was zeer goed

Beschrijf hier uw ervaring:

Erg goed, we hadden een Ipad 2 scherm besteld. Deze bleek niet te werken. Per omgaand een nieuwe gekregen zonder de oude te hoeven retourneren. Prima service

Bart Jansen

Beschrijf hier uw ervaring:

Wat vooral indruk maakte is diversiteit vanassortiment. Dingen die je niet zomaar ergens anders vind maar die wel heel nodig zijn. In mijn geval r2 en l2 voor de ds4. Verder qua prijs, levering en... Wat vooral indruk maakte is diversiteit vanassortiment. Dingen die je niet zomaar ergens anders vind maar die wel heel nodig zijn. In mijn geval r2 en l2 voor de ds4. Verder qua prijs, levering en algemene indruk prima voor elkaar. Ik bestel er volgende keer zo weer

Vrij

Prima onderdelen

Nadia

(Bewerkt)

Prima, snel geleverd en precies wat ik nodig had.

Beschrijf hier uw ervaring:

heb helaas uw enquete verward met mijn laptop reperateur, mijn excuses hiervoor