S. Louwers

Was zeer goed

Beschrijf hier uw ervaring:

Erg goed, we hadden een Ipad 2 scherm besteld. Deze bleek niet te werken. Per omgaand een nieuwe gekregen zonder de oude te hoeven retourneren. Prima service

Bart Jansen

Beschrijf hier uw ervaring:

Wat vooral indruk maakte is diversiteit vanassortiment. Dingen die je niet zomaar ergens anders vind maar die wel heel nodig zijn. In mijn geval r2 en l2 voor de ds4. Verder qua prijs, levering en... Wat vooral indruk maakte is diversiteit vanassortiment. Dingen die je niet zomaar ergens anders vind maar die wel heel nodig zijn. In mijn geval r2 en l2 voor de ds4. Verder qua prijs, levering en algemene indruk prima voor elkaar. Ik bestel er volgende keer zo weer

Vrij

Prima onderdelen

Nadia

(Bewerkt)

Prima, snel geleverd en precies wat ik nodig had.

Beschrijf hier uw ervaring:

heb helaas uw enquete verward met mijn laptop reperateur, mijn excuses hiervoor

Sander Barnhoorn

Snelle levering en goed telefonisch bereikbaar.

Beschrijf hier uw ervaring:

De conductive film die ik besteld had voor mijn defecte PS4 controller bleek niet goed te functioneren. Ik kreeg zonder problemen twee andere mee om deze te testen en gelukkig werkte de eerste die... De conductive film die ik besteld had voor mijn defecte PS4 controller bleek niet goed te functioneren. Ik kreeg zonder problemen twee andere mee om deze te testen en gelukkig werkte de eerste die ik hiervan probeerde prima. Erg goede service dus!

J. Valckx

Had niet gedacht dat het tweede kerstdag nog verzonden werd. Super

Beschrijf hier uw ervaring:

Gewoon geweldig. Snelle service. Ook tijdens de feestdagen.

Mark

Snelle service en nette reacties mail beantwoording

Beschrijf hier uw ervaring:

Goede en snelle service! Ook de site is erg duidelijk met uitleg voor zelf stadige reparaties ????

M zwaan

Prima alles netjes bezorgt

LHB Crommentuyn

Prima.Product voldeed goed en was keurig op tijd binnen

Beschrijf hier uw ervaring:

Site was overzichtelijk en vooral het voorbeeldfilmpje was erg makkelijk om het gekochte product te helpen installeren.

Ina Lambrechts

Ik heb geen klachten.!