Marc

Een nieuw scherm en nieuwe accu voor iPhone 5

Beschrijf hier uw ervaring:

De service is uitstekend kan er niks anders van maken.

Marcel

Harddisk.

Beschrijf hier uw ervaring:

Positief punt is dat datgene dat ik zocht, duidelijk vermeld stond op de site. Dit was niet het geval bij andere sites. Verbeterpunt is dat ik geen automatische track & trace code kreeg toegestuurd.... Positief punt is dat datgene dat ik zocht, duidelijk vermeld stond op de site. Dit was niet het geval bij andere sites. Verbeterpunt is dat ik geen automatische track & trace code kreeg toegestuurd. Dit is tegenwoordig wel van belang.

Reactie De pspdokter:

Dank voor het geven van uw mening.
We zijn ervan bewust dat dit voor sommige klanten erg vervelend is.
Dank voor het geven van uw mening.
We zijn ervan bewust dat dit voor sommige klanten erg vervelend is.
De webshop is inderdaad verouderd en heeft helaas geen automatische koppeling met PostNL. Hierdoor moeten de tracking codes handmatig worden ingevoerd wat erg omslachtig is en te veel tijd kost.
Een bestelling op werkdagen voor 16:00 word doorgaans meteen verzonden en al de volgende dag aangeboden voor Nederland in binnen 2 tot 3 werkdagen voor België
Vooralsnog kan indien gewenst de tracking code van een zending via de email of telefonisch worden opgevraagd.
Onze excuses voor het ongemak.
De pspdokter klantenservice

Brekelmans

Wii laser

Beschrijf hier uw ervaring:

Ik heb een nieuwe laser + schroevendraaiers besteld en heb zelf een fout gemaakt bij montage.
Laser terug gestuurd en is beoordeeld door de pspdokter. Hij heeft mij telefonisch gewezen op mijn fout en kosteloos het onderdeel weer opgestuurd.

Basstuuk

De iphone5s van mijn vrouw laten repareren,die in het water was gevallen.

Beschrijf hier uw ervaring:

je wordt vriendelijk en netjes te woord gestaan en alles wordt duidelijk aan je uitgelegd.

KS

Lens voor ps3

Snel en goed.

Grimm Olaf

Aankoop PS3 Hardeschijf 500GB + PS3 HDD bracket

Beschrijf hier uw ervaring:

Snelle levering van produkten + goede omschrijving van hoe de te installeren

Peter Borgstein

Ik heb een aantal schroevendraaiertjes voor de Iphone gekocht.

Beschrijf hier uw ervaring:

Het begint bij een duidelijke en overzichtelijke webshop met goede producten voor een eerlijke prijs.
Als je er dan toch nog niet helemaal uitkomt is alleen een telefoontje nodig om snel en duidelijk verder te worden geholpen bij het maken van een juiste keuze.
Eenmaal besteld dan liggen je bestelde producten al de volgende dag in de bus en kun er direct mee aan de slag.
Kortom.....een uitstekende webshop met een perfecte service.

Peter Borgstein

Edwin

Laser voor ps3 slim

Beschrijf hier uw ervaring:

Product zelf opgehaald. Lag netjes klaar. Kreeg nog wat uitleg over het installeren en alles werkte naar behoren.

PeterR

Glas en digitazer iPhone 3GS gekocht

Beschrijf hier uw ervaring:

Snel en zonder problemen geleverd.

R

Triwing schroevendraaier

Beschrijf hier uw ervaring:

Erg snelle levering, schroevendraaier is gewoon goed