p van der wulp

Lekker snel geregeld en goedkoop

Mark

Geweldig. Voor de tweede keer gebruik gemaakt van de service van de psp dokter. Ik kon weer direct terecht want voor een twaalfjarige heeft een zieke ps3 altijd haast. Direct geholpen met een... Geweldig. Voor de tweede keer gebruik gemaakt van de service van de psp dokter. Ik kon weer direct terecht want voor een twaalfjarige heeft een zieke ps3 altijd haast. Direct geholpen met een werkend apparaat weer de deur uit. Als ik m naar de gewone winkel had gebracht was ik m zeker drie weken kwijt geweest en had ik het drievoudige moeten betalen. Nu zelfs onder garantie gemaakt . Dit is een voorbeeldbedrijf tav service en kwaliteit !!

Geweldig

H.Kats

Gekocht harde schijf + bracket voor Ps 3

Beschrijf hier uw ervaring:

Gelijk de zelfde dag product opgehaald , goede tips voor plaatsen harde schijf. Super hoor!!!

Ron vd Bruggen

Erg goed mooi optijd binnen

Wilma

Op zondag besteld, dinsdag in huis, top!

Beschrijf hier uw ervaring:

Nergens was de bracket voor de harde schijf ps3 te krijgen, hier was hij binnen 2 dagen in huis.

Erna Harkema

Prima service kom direct terecht en werd vriendelijk geholpen

A. Coehoorn

Super!

Beschrijf hier uw ervaring:

na het verkeerde onderdeel besteld te hebben, gemaild en retour gestuurd. goede artikel werd meteen verzonden en heb niet hoeven bijbetalen (het juiste artikel was iets duurder). Hele goede ervaring... na het verkeerde onderdeel besteld te hebben, gemaild en retour gestuurd. goede artikel werd meteen verzonden en heb niet hoeven bijbetalen (het juiste artikel was iets duurder). Hele goede ervaring dus.

richard schuitemaker

Zeer goed, zeer betrouwbaar, snel, goede contacten, zeer goede service

Beschrijf hier uw ervaring:

zeer goed, zeer betrouwbaar, snel, goede contacten, zeer goede service

Enno Yug

Heel goed. Betrouwbaar ook. Makkelijk te bereiken. Onze 3DS was weer als nieuw! (kapot scharnier)

Beschrijf hier uw ervaring:

vond het wel bijzonder hoe goed het persoonlijke contact was toen ik ze belde.