Deki

Super kan niet beter !

Beschrijf hier uw ervaring:

Onderdelen voor de Nintendo switch besteld, had ze snel binnen en de kids zijn weer blij dat alles werkt!

Xx

Snelle verzending. Prima Joy Con

Beschrijf hier uw ervaring:

Nintendo Switch Joy Con werkt prima en ziet er nog goed uit.

Youri

Uitstekend!

Beschrijf hier uw ervaring:

Een vervangende joystick besteld voor de New 3DS en deze werkt nu weer naar behoren! Pakket was volgende dag al binnen!!

tim

prima

Rens

Kan niet beter wensen! (Is perfect)

Beschrijf hier uw ervaring:

Erg vriendelijke reparateur met kennis en ervaring in het vakgebied. Ook erg professioneel binnen het vakgebied. Als u een reparatie nodig heeft raad ik de psp dokter erg aan. Meer dan tevreden... Erg vriendelijke reparateur met kennis en ervaring in het vakgebied. Ook erg professioneel binnen het vakgebied. Als u een reparatie nodig heeft raad ik de psp dokter erg aan. Meer dan tevreden over de reparatie service die dit bedrijf levert. Kom zeker weer terug indien ik een reparatie nodig heb in de toekomst!

Leus

Ok

Ok

Marten

Y.Y. Wu

Goed en probleem snel en netjes opgelost.

Beschrijf hier uw ervaring:

Mijn verzending bleek nog niet verstuurd te zijn. Maar na een mailtje, was het pakketje dat ook nog netjes was ingepakt, volgende dag al in huis. Helemaal blij.

Bjorg

Perfecte service, accu is snel geleverd.

Beschrijf hier uw ervaring:

Een accu deed het niet, na kort contact is er een nieuwe nageleverd en die deed het perfect!

Oomkens

Perfecte service

Beschrijf hier uw ervaring:

Omdat de controllers van onze Nintendo Switch niet goed meer functioneerde hebben we daarvoor onderdelen besteld. Na installatie bleek dat 1 onderdeel niet helemaal functioneerde. Na melding werd... Omdat de controllers van onze Nintendo Switch niet goed meer functioneerde hebben we daarvoor onderdelen besteld. Na installatie bleek dat 1 onderdeel niet helemaal functioneerde. Na melding werd meteen nieuwe toegestuurd met nog een paar nuttige tips.