Melissa Jansen

Super service. Ook spontaan terug bellen als iets niet goed is en dit direct oplossen.

Beschrijf hier uw ervaring:

2 onderdelen voor een oude psp besteld. Gemaild dat het mij niet lukte om ze te installeren en goed werkend te krijgen. Ik ben telefonisch geholpen. En kon de onderdelen terug sturen na dit... 2 onderdelen voor een oude psp besteld. Gemaild dat het mij niet lukte om ze te installeren en goed werkend te krijgen. Ik ben telefonisch geholpen. En kon de onderdelen terug sturen na dit spontane contact vanuit het bedrijf. Binnen 1 dag weer nieuwe onderdelen en nu werkt de PSP weer goed. Super bedankt voor de service!

Jan willem

Prima spullen, en snel geleverd

Beschrijf hier uw ervaring:

Aankoop gedaan van een HDMI poort voor de ps4, nette prijs en snel geleverd.

Guido Claes

De bestelling is vlot verlopen, ik had vlug het nodige gevonden en het is vlug bij mij aangekomen.

Beschrijf hier uw ervaring:

Alles is goed en snel verlopen.

Sjaak

Snel het bestelde product ontvangen en voor een goede prijs.

Beschrijf hier uw ervaring:

Goede informatie en snelle service

Gerrit

Prima, online gekocht.

Beschrijf hier uw ervaring:

Nieuwe ventilator voor de Nintendo Switch gekocht. Snel geleverd. Inbouwen was relatief eenvoudig met een YouTube tutorial.

Anita.senica

Geweldig

Axa

Prima bereikbaar

Snel geleverd

Irepair-wapenveld

Zeer goed

Beschrijf hier uw ervaring:

Mijn ervaring met dit bedrijf is heel goed. Zeer vriendelijk ook de bestellingen komen optijd binnen.

RUUD ZEINSTRA

Top

Cedric Gevaert

Goed materiaal, duidelijke omschrijving

Beschrijf hier uw ervaring:

Gemakkelijk te bestellen, proactief telefonisch benaderd om een andere shoppen methode te kiezen die goedkoper uitkwam en even veilig is. Zeer vriendelijk personeel en zeer informatief. Aanrader.