Andre

UItstekend

Beschrijf hier uw ervaring:

Ik ben al meerdere keren bij deze vakman geweest voor verschillende soorten storingen en onderhoud momenten aan ps 4 en 5 consoles. Verbazingwekkende kennis van de apparaten die hij repareert, en... Ik ben al meerdere keren bij deze vakman geweest voor verschillende soorten storingen en onderhoud momenten aan ps 4 en 5 consoles. Verbazingwekkende kennis van de apparaten die hij repareert, en niet alleen complete onderdelen uitwisselen , maar echt nog op component niveau . Dit alles live mee te maken op een groot scherm, een feest om naar te kijken. Wat mij betreft het voorbeeld van circulaire duurzaamheid op hoog niveau, Diepe buiging voor deze electronica kunstenaar ,die ook nog eens schappelijke prijzen rekent, en verse bonenkoffie schenkt.

Frank

Uitstekend en snel

Beschrijf hier uw ervaring:

Snel alles kunnen krijgen wat ik nodig had om mijn controller te repareren.

Miguel

Neemt altijd op

Laatst was me hdmi poort kapot ps5,

Laatst was me hdmi poort kapot ps5,

Ik kwam half 2 binnen, het was redelijk druk en hij had meerdere gecompliceerde klachten dus had eigenlijk geen tijd meer om het binnen zijn openingstijden te repareren maar omdat ik een game avondje had en hij het sneu vondt heeft hij me toch nog even geholpen buiten ze werktijd echt een top service en ik heb een goede game avond gehad 😉💪dit is de man voor je consoles reparaties echt super service en je kan ook nog even meekijken ook 💪

Kort om dikke 5 ☆

EQS

Zeer tevreden

Beschrijf hier uw ervaring:

Zeer snelle en goede service

alex groothuis

Perfect

Beschrijf hier uw ervaring:

Snelle levering en goed advies voor een goede prijs

PS Freak

Mee dekend met de klant.
Goede service!

Beschrijf hier uw ervaring:

Aan rader en in de toekomst zal zeker andere onderdelen bestellen!!

Jozef

Goed product

Bas

Prima service. Had me bedacht en kort na bestellen gemaild. Kreeg snel een vriendelijke bevestiging van de annulering.

Jeffrey

Alles verliep naar behoren