W. Heemskerk

Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Beschrijf hier uw ervaring:

Goed en deskundig geholpen.
Via de duidelijk ingedeelde website, een snel een bestelling kunnen plaatsen. Deze bestelling direct kunnen afhalen.
Goede bereikbaarheid.

Kevin van der Oord

DualShock 3 batterij gekocht, werkt prima, de USB kabel die echter met de verpakking meekwam was niet goed genoeg om de controller op te laden maar ja, het is maar een extratje.
Verder was...
Verder was alles goed in orde.

Indira

Super goed!

Beschrijf hier uw ervaring:

Snelle reactie via de mail en snelle service.

Jonathan

Uitstekende advies

N. H. Dirkx

Prima aankoop en dito service! Snel en accuraat geleverd per post.

Goede ervaring.

Tim Toorman

Alles was nog beter dan ik had durven dromen. En dat op een zondagmiddag! Supergoed, en aardig geholpen. En mijn playstation 4 weer helemaal klaar voor nog jaren plezier. Een pro!

NdK

Top!

Goed.

Adriaan

Snelle en goede levering

Marc Asselman

Snelle & correcte levering.

Radjoe Ganpat

Zeer goed product. Originele onderdelen geen imitatie. Zeer goed telefonisch bereikbaar en snelle email correspondentie.

Beschrijf hier uw ervaring:

Zeer klantgericht en klantvriendelijkheid staat bij hun voor op. Zeer betrouwbaar. Ik zal in het vervolg hier mijn spullen kopen als ik ze nodig heb.