Stephan Rombouts

Aankoop was helemaal in orde en de service erna was ook top. Zeer klantvriendelijk.

Beschrijf hier uw ervaring:

Niets op aan te merken gewoon goed werk geleverd en ook de producten.

Jelle de Ruiter

Goede service,even moeten wachten met een lekker bakkie koffie.Makkelijk te vinden.

Beschrijf hier uw ervaring:

Topservice.Limonade schade in de ps4. Net zolang gezocht en getest tot hij het had gevonden.Ps gerepareerd voor een nette eerlijke prijs.Top,volgende keer zeker weer.

Victor

Perfect

Beschrijf hier uw ervaring:

Topservice gehad voor de HDMI poort ps4, daarna is de ps4 helemaal schoongemaakt van binnen. Waren met een half uurtje weer weg. Bedankt!

Danny

De aankoop is goed
Maar de verzending is veel te duur
Meer dan 8 euro dat vind ik niet meer van deze tijd alleen voor de verzendkosten 1 en laaste keer

Verzekering veel te duur

Reactie De pspdokter:

De verzendkosten zijn vooraf bekend hoor, bestel dan liever meteen elders, slechte 1e Kerstdag gehad misschien??

Eric van der Sluys

Prima, uitstekend

Beschrijf hier uw ervaring:

Overzichtelijke site, snel gevonden wat ik nodig had en ook vlot geleverd.
Overzichtelijke site, snel gevonden wat ik nodig had en ook vlot geleverd.
En voor de redelijke prijs hoef je het niet te laten, repareren van de ps4 dualshok controller is altijd veel goedkoper dan een nieuwe.

Emiel

Prima service en goede kwaliteitsproducten. Kon direct mijn spullen ophalen.

Beschrijf hier uw ervaring:

Prima bedrijfje waar de eigenaar van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt.

Marcel

Product goed en service ook. Na mailcontact snel gebeld. Top

Uitermate positief

Gijs

Service top!! Zowel telefonisch als persoonlijk. Goed te bereiken!

Beschrijf hier uw ervaring:

Lens van ps3 was kapot, gebeld en toen al duidelijke informatie, dus hoppa erheen en moesten even wachten, denk 20 min, maar geen probleem. Daarna de lens vervangen en hij werkt weer als een trein!!... Lens van ps3 was kapot, gebeld en toen al duidelijke informatie, dus hoppa erheen en moesten even wachten, denk 20 min, maar geen probleem. Daarna de lens vervangen en hij werkt weer als een trein!! En nog 12 mnd garantie. Als er volgende keer weer iets is dan weet ik gelijk waar ik naar toe ga!!

Steven D

Bestelling helemaal in orde en ook op tijd geleverd. Goede service!