Kenny

Top!

Het geme

Rob Huigen

Prima service klaar terwijl je wachten goed betaalbaar

Beschrijf hier uw ervaring:

Vakman weet wat hij doet en geeft je eerlijk advies. Beter als al die rompslomp bij andere bedrijven. Hij zal niet het vel over je kop trekken.

Chamar Consulting bvba

Aankoop en snelheid van verzending zijn in orde.

Produkten zijn goed.

Liesbet

Nieuwe 3DS batterij besteld nadat ik van andere webshops opgezwollen knock-off batterijen kreeg thuisgestuurd. De batterij die ik hier had besteld was de volgende dag aangekomen, volledig intact... Nieuwe 3DS batterij besteld nadat ik van andere webshops opgezwollen knock-off batterijen kreeg thuisgestuurd. De batterij die ik hier had besteld was de volgende dag aangekomen, volledig intact (behalve een paar krasjes) en helemaal opgeladen. Ook is het een echte 3DS batterij van Nintendo zoals op de site werd gezegd.

Beschrijf hier uw ervaring:

Goede service, snelle bezorging en goed product.

Paul

Direct geholpen tegen een eerlijke prijs!

voeding van PS4 bleek defect. Direct vervangen. Goede service

Anouk Wijdeven

Mijn harddrive werkt fantastisch

Beschrijf hier uw ervaring:

Ik ben erg blij met dit bedrijf. Je kan niet over PS4 harddrive kopen en het product werd erg snel bezorgd

Alex

Prima, snelle reactie ontvangen.

Beschrijf hier uw ervaring:

Tevreden, snelle levering en snelle service

Jesse

De aangekochtte batterij gaat enorm snel leeg desondanks dat deze goed is opgeladen. De officiele sony batterij gaat echter alsnog veel langer mee.

De batterij is helaas wel een klein...

De batterij is helaas wel een klein beetje dikker waardoor de batterijklep niet dicht kan..

makkelijk en snel verzonden

Erik van Assen

Eerlijk en goed geholpen!!

Beschrijf hier uw ervaring:

Echt top ziet veel details! Echt een aanrader!!!

Raquel Watson

Ik vind dat mijn aankoop op tijd aankwam na het bestellen.

Beschrijf hier uw ervaring:

Geen ervaring ermee. Ik zocht een betrouwbare website voor mijn aankoop en koos ik dus de-pspdokter