J. v.d. Kamp

Mooie prijs, snelle levering en netjes verpakt.

Beschrijf hier uw ervaring:

Eerste keer dat ik hier wat besteld heb maar zeer tevreden.

Wilbert Wouters

Zeer tevreden over de reparatie. Zou hier zo nog een 3 kwartier coor in de auto gaan zitten.

Beschrijf hier uw ervaring:

Fijne service en een zeer goede kwaliteit van werken. Het van een hobby je werk maken is fijn. Daar nog eens uitstekende kwaliteit bij leveren is de perfecte combinatie. Zeker geen straf om een half... Fijne service en een zeer goede kwaliteit van werken. Het van een hobby je werk maken is fijn. Daar nog eens uitstekende kwaliteit bij leveren is de perfecte combinatie. Zeker geen straf om een half uur te wachten op het vervangen van de HDMi poort van mijn PS4.

John

Heel goede ervaring gehad met pspdokter zeer goede service

Beschrijf hier uw ervaring:

Heel goed kom direct terecht en zeer goed geholpen

Priscilla van Console Repair

Altijd goede service. Als je opbelt, ook persoonlijk en eerlijk advies :)

Super bedrijf, mensen die weten waar ze over praten! 10/10

Dennis

Heel goed uitgevoerd. Prima geholpen.

Beschrijf hier uw ervaring:

De man belde mij vooraf nog even op met wat tips. Daardoor betere keuze kunnen maken.

Andre

Overzichtelijke website met duidelijke sub categorieën voor snelle zoekresultaten.

Beschrijf hier uw ervaring:

Alles wordt snel geleverd. Tweede keer iets besteld en twee keer perfect.

E. Bakkenes

Top. Voor mij te ver weg om iets op te halen alleen.

Beschrijf hier uw ervaring:

Mijn bestelling kwam binnen de afgesproken tijd.

C. Loovens

Vanmorgen 08-02-2018 een LCD onderscherm + Touchscreen voor de Nintendo DSi XL in de webshop besteld.
Vanmiddag direct afgehaald. Bij het afhalen goede tips gekregen voor het zelf uitvoeren van deze reparatie.
Daarna m.b.v. de uitstekende handleiding op de website het complete display + touchscreen vervangen.
De Nintendo DSi XL werkt nu weer alsof 'ie nieuw is.

Beschrijf hier uw ervaring:

Zeer positief. Eigenaar denkt met je mee en bied ook hulp aan als er later nog vragen en/of problemen zijn.

Henri

Product voldoet zoals omschreven is.

Levering ook volgens afspraak