Conny Corveleyn

Heel goede service, snelle levering

Evert de Heer

Met mijn aankopen ben ik erg blij en met de service ook dik tevreden. De bereikbaarheid (afgeziene de afstand i.v.m. OV) is ook prima.

Beschrijf hier uw ervaring:

Ik merkte dat mijn 3DS het aan het begeven was, dus heb ik vooral online gezocht naar oplossingen. Met een beetje geluk kwam ik uit op de site van de PSPdokter, ben ik erheen gegaan en heb ik mijn... Ik merkte dat mijn 3DS het aan het begeven was, dus heb ik vooral online gezocht naar oplossingen. Met een beetje geluk kwam ik uit op de site van de PSPdokter, ben ik erheen gegaan en heb ik mijn probleem voorgelegd. Kreeg de vervangende producten mee waar ik achteraf uit een gebrek aan ervaring niets mee heb gedaan en gebeld voor een 2de bezoek. Geziene er iemand eerder was dan ik (en ook al een pak langer wachtte dan ikzelf) heb ik gewacht. Mijn systeem is uitelkaar gehaald, gefixt en proper weer inelkaar gezet. (Tijdens het process kwam er een mankement boven water wat ik sowieso niet had verwacht). Er had met het repareren van het mankement heel veel mis kunnen gaan, maar mijn handheld werkt weer optimaal! Nogmaals bedankt en een fijne jaarwisseling!

Jan

Prima service.

Beschrijf hier uw ervaring:

Bestelling is naar wens afgehandeld. Prima service.

Pascal

Erg goede service en zeer betrouwbaar.

Beschrijf hier uw ervaring:

Een paar weken geleden geweest voor de reparatie van mijn zoon zijn Nintendo 3DS. Vandaag laten kijken naar problemen met de WII U.

olafski

Bereikbaarheid goed en service ook goed

Beschrijf hier uw ervaring:

super gelijk geholpen en normale prijzen

Nico

Snelle levering en super goeie service!!!

Beschrijf hier uw ervaring:

Ik zal mn volgende aankoop zonder twijfel weer bij de pspdokter doen

Paul

Duidelijk en snelle afhandeling

Arthur Verloop

Geweldige service. Apparaat is 2 x gemaakt door de pspdokter.
Geweldige service. Apparaat is 2 x gemaakt door de pspdokter.
Hij bleek uiteindelijk niet te maken te zijn. Ik kon geld vorige reparaties terugkrijgen of heeeeeel goedkoop een nieuwe playstation krijgen. Fantastische service.

Beschrijf hier uw ervaring:

Zoals hierboven beschreven geweldig.

smans

Ok

snelle en correcte service

Nina

Beschrijf hier uw ervaring:

product besteld en gewoon ontvangen, prima verpakt.