Henri

Goede omschrijving en snelle levertijd

Beschrijf hier uw ervaring:

Helaas kon ik het product niet gebruiken en kom het zonder problemen retour en is snel afgehandeld

Cedric Gevaert

(Bewerkt)

Mening herzien: zeer transparant bedrijf

Beschrijf hier uw ervaring:

Ik kocht er een batterij voor een 3DS, die zag er nog al verminkt uit. Na controle werkte de batterij toch en mocht ik ze zelf retouren; dit was niet meer nodig.

In mijn eerste reactie...

In mijn eerste reactie hier was ik nogal kinderachtig, maar na de snelle reactie en openheid van het bedrijf i.v.m. het feit dat Nintendo geen officiële batterijen verkoopt voor dit toestel, kan ik deze stek zeker aanraden.

Spaans

Heel goed

Beschrijf hier uw ervaring:

Duidelijke produktinformatie en snelle levering

J v D Consultancy

Ik ben zeer tevreden over de snelle afwikkeling vanaf het moment dat ik de bestelling heb geplaatst. Ook de mail die jullie me nu gemaild hebben ervaar ik als positief. In de mail bieden jullie hulp... Ik ben zeer tevreden over de snelle afwikkeling vanaf het moment dat ik de bestelling heb geplaatst. Ook de mail die jullie me nu gemaild hebben ervaar ik als positief. In de mail bieden jullie hulp en advies aan als het product dat ik heb besteld het niet naar behoren doet. Aan de hand van het mailadres dat ik nu van jullie heb zijn jullie direct en gemakkelijk bereikbaar. Kortom ik ben zeer tevreden.

Jan Willem De Lange

Uitstekend. Binnen 3 dagen binnen.

Beschrijf hier uw ervaring:

Website oogt wat ouderwets maar werkt prima. Heel goed dat je gewoon losse onderdelen kan kopen. Vervangen onderdelen is goed zelf te doen. Voor 7,50 doet de controller het weer ipv een nieuwe en... Website oogt wat ouderwets maar werkt prima. Heel goed dat je gewoon losse onderdelen kan kopen. Vervangen onderdelen is goed zelf te doen. Voor 7,50 doet de controller het weer ipv een nieuwe en een hoop afval.

Mohamed Elbouzidi

(Bewerkt)

Top product, je vind dit product niet overall tegenwoordig. De service was perfect, ik ben nog nooit zo snel gebeld geweest door een bedrijf en ook niet zo goed geholpen als deze.

Beschrijf hier uw ervaring:

Was eerst teleurgesteld/gefrustreerd omdat ik dacht dat er iets mis was gelopen. Het bleek gewoon een vergissen te zijn. Product is heelhuids aangekomen en ben er zeer tevreden over.

Jan Van de Pol

(Bewerkt)

Als de enige mogelijkheid voor gratis verzending de niet traceerbare is en op eigen risico, hoop je maar dat de bestelling aankomt. Er werden geen mails gestuurd om te zeggen of de bestelling... Als de enige mogelijkheid voor gratis verzending de niet traceerbare is en op eigen risico, hoop je maar dat de bestelling aankomt. Er werden geen mails gestuurd om te zeggen of de bestelling verzonden was en er werd ook niet gevraagd naar een goede ontvangst. Je kon dus werkelijk niets opvolgen. Ik heb mijn bestelling gelukkig goed ontvangen

Beschrijf hier uw ervaring:

De goedkoopste verzending is de niet traceerbare en die is op eigen risico. Dat staat duidelijk vermeldt en je hoopt dan maar dat de bestelling aankomt. Er werden geen mails gestuurd om te zeggen of... De goedkoopste verzending is de niet traceerbare en die is op eigen risico. Dat staat duidelijk vermeldt en je hoopt dan maar dat de bestelling aankomt. Er werden geen mails gestuurd om te zeggen of de bestelling verzonden was en er werd ook niet gevraagd naar een goede ontvangst. Je kon dus werkelijk niets opvolgen.Ik koos voor deze wijze van verzending omdat het bedrag van de bestelling klein was. Ik heb bestelling wel goed en snel ontvangen . Dus alles prima verlopen.

Blink

Kwaliteit producten

Goede service

Dylan

Beschrijf hier uw ervaring:

Alleen onderdeel opgehaald. Goede info erbij gehad.

Bas

Goed product en een snelle levering.

Beschrijf hier uw ervaring:

Overzichtelijke website. Makkelijk het product te vinden.