Marco Drioel

Perfect en snel geholpen.Je mag zelfs mee kijken met de reparatie.

Beschrijf hier uw ervaring:

Wat een kennis heeft deze man,heeft mijn ps4 weer gefixed { had blue light of dead}.Ben gelukkig huiswaards gekeerd met een smile op mijn gezicht .Dit bedrijf raad ik echt iedereen aan bij een... Wat een kennis heeft deze man,heeft mijn ps4 weer gefixed { had blue light of dead}.Ben gelukkig huiswaards gekeerd met een smile op mijn gezicht .Dit bedrijf raad ik echt iedereen aan bij een defecte console.

Vincent Hendriks

Super. Heerlijk toch dat je juist in je eigen vrije tijd ( zondag) bij hun terecht kunt!

Beschrijf hier uw ervaring:

Super service, prima levering!

Van Bennekom

Ik heb een ps4 oortje gekocht nadat onze kat de draadjes van de vorige (bijbehorend bij de net nieuw gekochte PlayStation) doorgebeten had. Deze originele oortjes zijn online bijna niet te krijgen,... Ik heb een ps4 oortje gekocht nadat onze kat de draadjes van de vorige (bijbehorend bij de net nieuw gekochte PlayStation) doorgebeten had. Deze originele oortjes zijn online bijna niet te krijgen, dus ik was blij dat de pspdokter ze wel had. Met verzendkosten erbij kwam het bedrag op ongeveer 15 euro en dat vond ik niet heel goedkoop, maar we hebben het toch gedaan omdat we de originele wilden en niet iets met een koptelefoon ofzo. Overigens passen de oortjes van een smartphone ook, maar de geluidskwaliteit van de originele ps4oortjes is beter.

Beschrijf hier uw ervaring:

Prima, levering was vrij snel en het oortje doet het goed.

Sander Bos

Perfect

Beschrijf hier uw ervaring:

Zeer goede communicatie en service.

uit Emmen

Het was even zoeken naar de locatie.

Beschrijf hier uw ervaring:

Via website besteld en bij afhalen betaald.

De Pauw Yves

Super goed alles ging heel vlot.

Beschrijf hier uw ervaring:

Alles ging super snel en heel vlug geleverd zeker een aanrader.

Robin

Goede service en de onderdelen waren goed.

het was snel binnen

Dominique Nijboer

Super

Super

Mark van B.

Tevreden met aankoop, informatie klopte en bestelling werd netjes geleverd, top!

Beschrijf hier uw ervaring:

Eerste ervaring met bedrijf, positief dus zou hier zeker weer bestellen

Flanegin

Gisteren mijn ps4 naar de pspdokter gebracht, omdat deze al een tijdje klinkt als een vliegtuig die op gaat stijgen. Vriendelijke dokter! We mochten meekijken terwijl hij aan de slag ging, en na... Gisteren mijn ps4 naar de pspdokter gebracht, omdat deze al een tijdje klinkt als een vliegtuig die op gaat stijgen. Vriendelijke dokter! We mochten meekijken terwijl hij aan de slag ging, en na ongeveer een half uur stonden we weer buiten. De ps4 is compleet genezen, en is bijna helemaal niet te horen. Bedankt psp dokter!!