geoffroy

Vlot en in orde met het levering niks op te melden .

Beschrijf hier uw ervaring:

zeer correct op alle vlakte de producten zijn ook tip top een must .

Rick. Prins

Top

Beschrijf hier uw ervaring:

Werd netjes opgebeld dat de onderdelen nog niet binnen waren, en dat het een dag langer kon gaan duren.

j van amelsvoort

Goede bereikbaarheid. Ook zonder afspraak kan je langs.

Beschrijf hier uw ervaring:

Bracht een kapotte Playstation 4 en kon er onder genot van een kop koffie en goed gesprek op wachten.
Deze man heeft jarenlang ervaring en weet waar hij het over heeft. Superservice !

Rudi

Snelle levering goed verpakt.
Gewoon zoals het zou moeten zijn perfect.

Perfect

Thomas de Jong

Goede kwaliteit, erg snel en erg aardig!

Beschrijf hier uw ervaring:

Erg tevreden! Erg aardige en snelle service ik had perongeluk het verkeerde onderdeel besteld en die mocht ik gewoon terugsturen.

Jonas

Duidelijke beschrijving op de website, vlot kunnen bestellen. Ook de levering ging zonder probleem. Product is van topkwaliteit!

Beschrijf hier uw ervaring:

Even moeten mailen met het bedrijf voor de track&trace code te vragen. Deze mocht ik na enkele uurtjes in het antwoord terugvinden

Ferrify Geluidverhuur

Beschrijf hier uw ervaring:

Eerst verkeerd display gekregen ...na contact opnemen zeer snel geregeld om een ander exemplaar te krijgen .. inzetten was geen probleem ... Prima service ...groet jaap en Nel

Mario

(Bewerkt)

Producten super!

Beschrijf hier uw ervaring:

Telefonisch contact gehad dit was ok maar geen ervaring boven verwachting.

Telefonisch contact gehad dit was ok maar geen ervaring boven verwachting.

Na bovenstaande beoordeling en een cijfer van een 6 werd ik netjes binnen een uur gebeld met de vraag naar meer uitleg over mijn review. De feedback was simpel het kan persoonlijker.
Verder kan ik aanvullen dat de afhandeling verder in orde was en volgens verwachting.

Ik moet wel zeggen dat ik het bijzonder vind dat een ondernemer om reviews vraagt gekoppeld aan een NPS cijfer om daarna de klant als streng aan te spreken. Als je geen feedback wil vraag er dan niet om......

Ik zou in de toekomst zeker weer bestellen bij dit bedrijf omdat de producten en de afhandeling na bestelling dik in orde zijn!

Rob Beuk

Aankoop zonder problemen via internet besteld en prima zonder schade via post ontvangen

Beschrijf hier uw ervaring:

eerste ervaring en direct al een goede service ondervonden
een snelle afhandeling voor minimale kosten

Niels

Positief!

Beschrijf hier uw ervaring:

vlotte service aan een eerlijke prijs!