Vind u onze website duidelijk?
Was onze monteur op tijd?
Hoe heeft u de telefonische service ervaren tijdens het maken van uw afspraak?
Kwam onze monteur duidelijk en vakkundig over?

Familie Pieters. Hadden last van een riool lucht. De rioolmeester gebeld. Kwamen binnen twee dagen. Bij camera inspectie bleek er een gat in de rioolbuis te zitten. Advies: Repareren. Afspraak... Familie Pieters. Hadden last van een riool lucht. De rioolmeester gebeld. Kwamen binnen twee dagen. Bij camera inspectie bleek er een gat in de rioolbuis te zitten. Advies: Repareren. Afspraak gemaakt. Binnen twee dagen kwamen de monteurs Roy en Ton. Kwamen voor heel veel "verassingen" te staan, aangaande de loop van de riool pijp. Maar door hun vakmanschap
en technische kennis wisten ze deze tegenslagen het hoofd te bieden. Perfect werk afgeleverd !

Bergen

L.S.Kisch

Rioolmeester is een keer geweest om toilet te ontstoppen.

J. Oosterkamp

De reparatie zou 4 uurtjes duren. Daarom ging ik meteen akkoord. Dit werden er uiteindelijk 8,5! Een hele slechte zaak!! Ik gaf aan dat ik een afspraak had in de middag. Hier werd laks op... De reparatie zou 4 uurtjes duren. Daarom ging ik meteen akkoord. Dit werden er uiteindelijk 8,5! Een hele slechte zaak!! Ik gaf aan dat ik een afspraak had in de middag. Hier werd laks op gereageerd. Belachelijk! Om deze reden zou ik de rioolmeester nooit aanbevelen. Ja, hij was op tijd, ja, z'n uitleg was helder, ja, het maken van een afspraak verliep soepel, maar zo'n miscalculatie betreft tijdsinschatting veegt dat allemaal van tafel!

Julianadorp

Prima, zal bij nieuwe problemen weer voor uw bedrijf kiezen.

Prima service.

Snelle service, ruim binnen afgesproken tijd op de afspraak

Kuilman

Vakkundig en bereid om het probleem op te lossen.

Langedijk

Uitstekende professionele oplossinggericht daadkrachtige drskundigheid.

g.todorovic

Top werk geleverd. Complimenten voor de monteur.