Hoe heeft u de telefonische service ervaren tijdens het maken van uw afspraak?
Kwam onze monteur duidelijk en vakkundig over?
Stefan van der Horst
Prettig in de omgang. Gaf zonodig uitleg bij de beelden en was duidelijk in verwachtingen.
Top
particulier J.Lammers
Deze monteur heeft ons uitstekend geholpen en verteld wat er t.z.t. nog moet gebeuren. afrspraak reeds gemaakt Hartelijke groet J.Lammers
Rob Bil
De monteur is 2 uren bezig geweest .Hij heeft het probleem niet kunnen oplossen! Waar ik achteraf van baalde was dat hij (heeft zijn best gedaan) even in de put van de gemeente ging kijken en...De monteur is 2 uren bezig geweest .Hij heeft het probleem niet kunnen oplossen! Waar ik achteraf van baalde was dat hij (heeft zijn best gedaan) even in de put van de gemeente ging kijken en net voordat hij wegging mij precies wist te vertellen waar de verstopping zat. Daar begin je toch mee? Nu ben ik een hoop geld achter de wagen voor niets!!. Gemeente uiteindelijk gebeld en het was binnen 5 minuten opgelost. Dat had anders geregeld kunnen worden.
RWIM Tromp
Snelle service vriendelijke en accurate afhandeling. Er wordt netjes en vakkundig gewerkt
Fedor
Alles goed
Ik belde eind van de middag en de monteur was eigenlijk al op weg naar huis maar hij is omgekeerd om ons toch nog te helpen. Daar waren wij heel erg blij mee!!
Ervaring is dat de rekening voor de uitgevoerde werkzaamheden wel erg hoog was! De volgende dag werd onze ketel schoongemaakt voor 1/3 van de prijs. Dit staat niet in enige verhouding!