Vind u onze website duidelijk?
Was onze monteur op tijd?
Hoe heeft u de telefonische service ervaren tijdens het maken van uw afspraak?
Kwam onze monteur duidelijk en vakkundig over?

Sybenga

Uitstekende service. Afspraak kon snel gemaakt worden. Met de juiste apparatuur is het goed en vakkundig opgelost. Vriendelijke medewerker. Kortom super tevreden.

ger van den Anker

Op tijd. Serieus en vlot opgelost. Geweldig.

H&A Badkamerdesign

Keurig bedrijf komt afspraak na gaat niet eerder weg dan klacht is opgelost

Riool ontstoppen en offerte daarna was prima.
Echter al 2x een mail gestuurd met aanvulling voor nieuwe offerte en 2x geen antwoord ontvangen....

Wij zijn erg tevreden over de rioolservice van de Rioolmeester. Binnen een half uur was de riool-ontstopping opgelost. Alles was netjes achtergelaten door de monteur.

Uitstekend het probleem verholpen, voor ons reden om in voorkomende situaties wederom een beroep te doen op jullie!

Monteur was heel duidelik in wat hij ging doen.

L.Witzenhausen

Het probleem van de verstopping is opgelost. Wel een kritisch aandachtspunt. Bij het maken van de telefonische afspraak met Maurice hadden we indruk, dat de kosten - zoals op de hoofdpagina van... Het probleem van de verstopping is opgelost. Wel een kritisch aandachtspunt. Bij het maken van de telefonische afspraak met Maurice hadden we indruk, dat de kosten - zoals op de hoofdpagina van jullie site "Camara inspectie + ontstoppen € 149,=" aangegeven en ons inziens ook besproken € 149,= zouden bedragen. Er is niet gesproken over de extra kosten als het langer dan 1 uur zou duren. We hopen, dat de klacht voor een lange tijd verholpen is, zodat we niet snel weer aan de slag moeten.