Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid?
Hoe beoordeelt u de kennis van de medewerk(st)ers?
Hoe heeft u het contact met dit bedrijf ervaren?

Ilse van bruggen

Wat n fijn bedrijf, mooie spullen. Zeer fijn en professioneel personeel

Alles onder 1 dak. Lisa interieur adviseuse

Beste mevrouw van Bruggen,
Beste mevrouw van Bruggen,
Hartelijk bedankt voor de prachtige 5 sterren! Wij zijn erg blij om te horen dat u een fijne ervaring heeft gehad in onze winkel. We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe aankopen!
Kim

Marjon

Vreselijk, wat een klantonvriendelijke winkel en serviceafdeling. De fauteuil die we hadden gekocht bleek bij levering beschadigd. De serviceafdeling heeft ons wekenlang aan het lijntje gehouden... Vreselijk, wat een klantonvriendelijke winkel en serviceafdeling. De fauteuil die we hadden gekocht bleek bij levering beschadigd. De serviceafdeling heeft ons wekenlang aan het lijntje gehouden over de verdere gang van zaken. Ze lieten elk initiatief bij ons, logen de hele boel bij elkaar als zou de stoel terug bij de leverancier zijn geweest en hersteld zijn (er bleek niets aan gedaan te zijn). Wat een puinhoop! De toezegging in de winkel dat de manager contact met ons zou opnemen over de kwestie werd niet nagekomen.
Ook het terugkrijgen van onze aanbetaling kostte heel veel moeite. Na veel telefoontjes en mailtjes onzerzijds werd met zeer grote tegenzin en vertraging het geld teruggestort. Terugbetalen doet de Ruijter blijkbaar liever niet. Tot je als klant ruzie gaat maken. Dan lukt het ineens wel! Jammer dat het zover moet komen. Wij zullen nooit meer iets bij de Ruijter kopen, want als het product niet goed is, is de ellende niet te overzien en blijkt de winkel ineens niet meer dan een zeer amateuristische (kruideniers)winkel te zijn.

Die zijn er niet!

Beste mevr. Voorthuis,
Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u een nare ervaring hebt beleefd met onze woonwinkel en ons serviceteam.
Wij waarderen het enorm dat u uw feedback deelt...
Beste mevr. Voorthuis,
Wij waarderen het enorm dat u uw feedback deelt en willen graag meer horen over uw mening over deze situatie zodat wij beter kunnen inspelen op mogelijke toekomstige problemen. Wij hebben begrepen dat de situatie inmiddels is opgelost en dat u uw volledige betaling al heeft ontvangen. Hiernaast gaan wij ook nog eens kijken naar deze situatie om mogelijke fouten te rectificeren, graag verzoeken wij u dan om open te staan om gecontacteerd te worden. Wij wensen u verder nog een fijne dag!

P.W.Willemsen

Prettig gesprek, zeer informatief en heel klantvriendelijk

Kennis en klantvriendelijkheid

Beste meneer Willemsen,
Beste meneer Willemsen,
Hartelijk bedankt voor de prachtige 5 sterren. Wij zijn erg blij om te horen dat uw afspraak zo prettig is verlopen. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank en zien u graag terug.

Dijkstra

Hele fijne winkel en aardig personeel

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Vooral hartelijk en nemen de tijd voor jou

Best mevrouw Dijkstra,
Best mevrouw Dijkstra,
Wij willen u bedanken voor deze prachtige review. Wij zijn erg blij om te horen dat onze woonwinkel in de smaak viel. Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe eetkamer stoelen.

Louis Krikke

Heel fijn en vakkundig geholpen door Joys De Nijs

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Fijne Meubelzaak, rustig alles te bekijken, uitgebreide collectie.

Beste meneer Krikke,
Bedankt voor deze prachtige review! Wat fijn om te horen dat Joys u zo goed en vakkundig geholpen heeft.
Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw aankoop.
En...
Beste meneer Krikke,
Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw aankoop.
En graag tot ziens!
Tamara Vos

J. Szabo

Fantastisch geholpen door Martin Stelling. Zeer vakkundig en veel oog voor detail! We zijn super blij met onze zithoek, waarbij we een mix maakten van modern & vintage.

Klantvriendelijk, vakkundig, grote keuze

Beste mevrouw Szabo,
Beste mevrouw Szabo,
Heel erg bedankt voor deze prachtige review! Wij zijn enorm blij dat jullie zo genoten hebben van uw ervaring in onze woonwinkel en dat Martin jullie zo vakkundig heeft geholpen met veel oog voor detail! Wij wensen jullie nog veel plezier met uw aankopen.
Roos Compier

R.H.van Gemert

Medewerkster erg onduidelijk geen of teweinig kennis van zaken en erg duur. Buiten de prijs moet er ook voor vlek inpregneer betaald worden en het thuis bezorg tarief vind ik ook buiten sporig. Medewerkster erg onduidelijk geen of teweinig kennis van zaken en erg duur. Buiten de prijs moet er ook voor vlek inpregneer betaald worden en het thuis bezorg tarief vind ik ook buiten sporig.
Dit was in de winkel.
Via internet een bestelling gedaan en ook daar gaat het meteen verkeerd. Order niet compleet 1 stoel ipv 4 stoelen in de order gezet weer na bellen.
Al met al komt het op mij over als niet erg profesioneel.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

De parkeer plaats voor de deur

Beste meneer van Gemert,
Beste meneer van Gemert,
Wij vinden het erg jammer om te horen dat jij zo`n negatieve ervaring hebt, beleed in onze winkel. Wij waarderen uw feedback enorm, mocht u nog andere ideeën of aanmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze serviceafdeling.
Wij hopen ondanks alle problemen u nog veel plezier zal beleven van uw nieuwe stoelen!

Charlotte Goudsblom / van der Maarl

Erg goed geholpen door Gijs bij De Ruijter. We werden gastvrij ontvangen en er was alle tijd voor advies. Uiteindelijk veel meubels kunnen vinden met behulp van Gijs en ook goed begeleid tot aan de... Erg goed geholpen door Gijs bij De Ruijter. We werden gastvrij ontvangen en er was alle tijd voor advies. Uiteindelijk veel meubels kunnen vinden met behulp van Gijs en ook goed begeleid tot aan de levering. De prijs kwaliteit verhouding is mij echt opgevallen en het persoonlijke contact maakt dat je je echt een gewaardeerde klant voelt. Zeker een aanrader!

Bij levering zijn onze meubels in elkaar gezet (tegen kleine meerprijs) door erg vriendelijke en precieze medewerkers. Meteen alle dozen en plastic weg alles netjes op zn plek!

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

De klantvriendelijkheid en de prijs kwaliteit verhouding!

Beste mevrouw Goudsblom,
Beste mevrouw Goudsblom,
Hartstikke bedankt voor deze geweldige review! Wij zijn enorm blij dat jullie zo genoten hebben van uw ervaring met onze woonwinkel en dat Gijs jullie zo geduldig en professioneel heeft kunnen helpen. Wij wensen jullie nog veel plezier met uw aankopen.

Mary Mourik

Prima service, er wordt goed met je meegedacht en zelfs na afloop van de garantie periode werd een klacht keurig afgehandeld. Echt top!👍

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Service, vriendelijk en vlot contact

Beste mevrouw Mourik,
Beste mevrouw Mourik,
Wij willen u hartelijk danken voor deze lieve woorden en de prachtige 10 sterren. Wij zijn erg blij om te horen dat uw ervaring u goed beviel. Wij wensen u nog veel plezier van uw bankstel.

Wiebe Stoelwinder

Dat is uitstekend gegaan.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Klantgericht, klantvriendelijk en open en transparant.

Reactie De Ruijtermeubel:

Bedankt voor deze prachtige review! Wat goed om te horen dat alles uitstekend is gegaan! Wij wensen u erg veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot ziens!
Roos...
Roos Compier